Wow.Pai daca erai iubita mea si aveai 74 de kg fii sigura ca te lasam in secunda a doua.Bine nu am nimic cu oamenii mai cu kg in plus, vorbesc, ii respect darsa am o iubita de atitea kg ufff nu prea sint curios.Acum ca spui ca ai 57 parca mai vii de acasa. Daca la 57 dekg elspune canu are pecepune mina nu stiu, credcai plac femeile garse, na cam spus-o.Dar asta e tu spune-i ca te simti bine asa cumesti, ca tu asa vrei sa ramii si daca te place de bine, daca nu sint destui tipi care te plac la 57 de kg.Ba eu am avut iubita de 50 de kg.Cred ca cel mai bine ar fi sa ai undeva pe la 54 kg.Eu zic ca tu esti cea care stie cum vrea sa fie si cum ii place.Nu sa te ingrasi ca asa vrea un barbat.F bine nu-i place sint femei balamuc si din astea de 80 kg gasesti la orice cotitura, ba te trag si de mina sa le ai.Deci se pare ca lui ii pasa mai mult de el ce vrea el decit ce vrei tu. Uite spune-i asa. Spune-i ca tie iti place ca barbatu sa aiba 150 de kg savezi ce spune.Zii ca tu asa vrei cu burta, si fara par si chestii fara muschi deloc, numai hgrasime.Intreabal daca este de acord sa devina asa. Daca nu vrea atunci sa isi vada de el, sau sa isi caute una pe masura lui.Eu asa te sfatui sa ramai asa cum simti tu, nu sa faci ceva doar sa multumesti pe el.Dar citi ani ai spus ca ai? stai sa vaz.wow ai 19 ani si la 19 ani sa fii det 75 dekh ca femeie naspa soro sincer.Imagineazati cind o sa ai 30 de ani la cit o sabati daca acum vei sta la cit vrea domnu sef.Stai tu linistita cauta unu normal care sa nu te puna safaci arabisme.Numai arabii pun femeile sa seingrase casa aibe pe ce pune mina, doar mina ca altceva nu prea au ce pune si sanu cumva sa se maiuite si altii la femeie lui.
George0197 întreabă: