anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o mare "piatra pe inima" si as vrea si eu niste sfaturi, daca se poate!
Mai intai vreau sa spun ca am 19 ani, sa nu credeti ca sunt vreo copilita de 13 ani care "sufera" din cauza ca a suparat-o Mickey Mouse laughingSunt intr-o relatie de 1 an si 4 luni,si nu mai suntem ca la inceput! cel putin partenerul meu. La inceput eu eram cea "rece" deoarece nu imi placea sa ma avant cu capul inainte intr-o relatie care nu stiam daca o sa tina sau nu, desi inclinam spre da, pentru ca a fost ceva la el care mi-a indicat asta..In cele din urma m-am indragostit si eu..cam pe la 3 luni de relatie. El m-a iubit inca din prima clipa, si ma gandesc ca nu i-a picat prea bine indiferenta mea pana in momentul in care i-am raspuns la sentimente. Incetul cu incetul s-a mutat la mine..Marturisesc ca el lucra si venea acasa la 1-2 saptamani si atunci doar in weekend, deci ne vedeam 2 zile maximum. Majoritatea timpului cat era la serviciu si-l petrecea vorbind cu mine ore intregi la telefon,mesaje,etc. Totul a fost bine, cand venea acasa gesture tandre, cuvinte frumoase, pana cand la un moment dat a ramas fara serviciu ..asta undeva la aproape 1 an de relatie ..si a ramas acasa,la mine,desigur. Totul la fel de frumos,pana cand,stresat ca nu gasea de lucru parca s-a cam detasat putin,in sensul ca nu mai era asa atent cu mine. Oare sa fie din cauza faptului ca stand la mine in toata perioada asta sa se fii obisnuit cu mine, sa fi intervenit putina monotonie, tot timpul impreuna 24/24? Eu asta tind sa cred..ca ne-am fost prea mult alaturi unul de altul si ne-am "sufocat",desi prea mult spus asa. Acum,recent si-a gasit un alt loc de munca,unde, desigur tot plecat e, si vine la 1-2 saptamani. Cand vorbesc cu el la telefon de asemenea e mai retinut,nu imi mai ureaza noapte buna,somn usor si bla bla cu acelasi patos ca mai demult! Sa fiu eu prea obsedata de CUM ERA LA INCEPUT? Sa MA FII INVATAT prost? tongue Adica na,am auzit ca nu trebuie ca o relatie sa fie la fel cap,coada(mai intervine si monotonia,trebuie oferta libertate si partenerului adica sa nu fim toata ziua unul cu celalalt),dar nu vreau ca asa de repede, adica totusi, suntem de 1 an si putine luni impreuna nu de 20 de ani..De asemenea, nu mai e cum era "in vremurile bune" cand venea acasa..adica sa fie innebunit sa imi dea un pupic de bun gasit,o imbratisare sau sa imi spuna ca asteapta cu nerabdare ziua in care vine acasa, ca ii era dor de mine( nu mai imi spune asta,dar cred ca nu inseamna ca nu i-ar fii fost dor). Ideea e ca nu mai reproduce tot ce simte prin cuvinte,gesturi.e ca si cum ma lasa pe mine sa "ghicesc" ce si cum. ma rog,intr-un cuvant e mai sec.Ah,sa nu uit inca un aspect, care cred ca isi are si el rostul. In perioada cat a stat el acasa eu am slabit foarte mult, 17 kg, si de atunci imi spune mereu ca "nu iti sta bine asa..esti prea slaba" sau sa ma tachineazahee hee, eu fiind inainte o fata cu forme cum s-ar spune..acum,s-au cam dus formele,dragutele(mie una imi pare f bine) dar el fiind un baiat inalt, muschiulos caruia nu ii plac slabanoagele(imi cer scuze, nu am vrut sa jignesc pe nimeni dar asta a fost vorba lui )..nu cred i-a placut prea mult schimbarea..Acum mai nou s-a mutat de la mine de acasa, ducandu-se la el. si dupa ce ca il vad la 2 saptamani,sa stea si acasa la el si sa il vad foarte putin, fata de cum eram obisnuita, e ceva de groaza.Si totusi si atunci cand vine acasa,mereu gasesc "nod in papura" si ajungem sa ne certam,tachinam, si astfel am devenit foarte sensibila in ultima vreme, sensibila din cauza comportamentului sau si imi vine sa plang de la orice. elzicand ca sunt imatura,ca nu am motive sa plang,dar chestiile alea minore cu care ma obisnuisem, si acum nu le mai primesc de la el, gesturile acelea,ma deprima.
Eu stiu si simt ca ma iubeste, dar ma omoara faptul ca nu se mai arata cum o facea! Voi ce spuneti? Ce sa fac? Sa abordez tactica "indiferenta"? Vreau sa il pun din nou pe jar si sa se puna in situatia mea, sa se simta asa "ignorat"din viata cuiva care ar da totul pentru el ..Si mi-e frica..nu vreau sa il pierd.e primul baiat pe care il iubesc si prima relatie serioasa si de lunga durata,si nu as vrea sa ratez totul din cauza la porcariile astea.dar vreau ca si el sa se schimbe,nu doar sa astepte de la mine! Gresesc si eu, asa-i?

P.S Fie roata si patrata, tot se mai intoarce odata! Pai nu tongue?

31 răspunsuri:
| relian a răspuns (pentru anonim_4396):

Wow.Pai daca erai iubita mea si aveai 74 de kg fii sigura ca te lasam in secunda a doua.Bine nu am nimic cu oamenii mai cu kg in plus, vorbesc, ii respect darsa am o iubita de atitea kg ufff nu prea sint curios.Acum ca spui ca ai 57 parca mai vii de acasa. Daca la 57 dekg elspune canu are pecepune mina nu stiu, credcai plac femeile garse, na cam spus-o.Dar asta e tu spune-i ca te simti bine asa cumesti, ca tu asa vrei sa ramii si daca te place de bine, daca nu sint destui tipi care te plac la 57 de kg.Ba eu am avut iubita de 50 de kg.Cred ca cel mai bine ar fi sa ai undeva pe la 54 kg.Eu zic ca tu esti cea care stie cum vrea sa fie si cum ii place.Nu sa te ingrasi ca asa vrea un barbat.F bine nu-i place sint femei balamuc si din astea de 80 kg gasesti la orice cotitura, ba te trag si de mina sa le ai.Deci se pare ca lui ii pasa mai mult de el ce vrea el decit ce vrei tu. Uite spune-i asa. Spune-i ca tie iti place ca barbatu sa aiba 150 de kg savezi ce spune.Zii ca tu asa vrei cu burta, si fara par si chestii fara muschi deloc, numai hgrasime.Intreabal daca este de acord sa devina asa. Daca nu vrea atunci sa isi vada de el, sau sa isi caute una pe masura lui.Eu asa te sfatui sa ramai asa cum simti tu, nu sa faci ceva doar sa multumesti pe el.Dar citi ani ai spus ca ai? stai sa vaz.wow ai 19 ani si la 19 ani sa fii det 75 dekh ca femeie naspa soro sincer.Imagineazati cind o sa ai 30 de ani la cit o sabati daca acum vei sta la cit vrea domnu sef.Stai tu linistita cauta unu normal care sa nu te puna safaci arabisme.Numai arabii pun femeile sa seingrase casa aibe pe ce pune mina, doar mina ca altceva nu prea au ce pune si sanu cumva sa se maiuite si altii la femeie lui.