Buna. Asta e decizia ta, pe care sa il alegi. Baiatul cu care stai de mai mult timp te poate ierta, daca ii spui adevarul. Noi baietii nu suntem asa de afurisiti, dar vrem adevarul. Sfatul meu: desparte-te de cel cu care stai de ieri si spune-i adevarul celuilalt baiat. Dar pana la urma ramane decizia ta. Numai bine!
Dar ce conteaza pe care il alegi? Maine vei gasi pe altul care va fi si mai amabil si mai frumos si te va iubi, fara sa te cunoasca, de trei ori mai mult.
In primul rand sa iti fie rusine ca faci asa ceva. In al doilea, te-ai jucat cu focul si acum vei ramane fara niciunul. Eventual al doilea care zici tu ca iti spune lucruri frumoase nu te iubeste, doar vrea sa profite te tine. Eu ti-as recomanda sa ii spui adevarul baiatului ce te iubeste cu adevarat, si sa il lasi in pace. I-ai frant inima, sau urmeaza. Si invata ca in viata lucrurilea astea nu se fac, alege doar unul nu 100.
Pune-te doar in locul lui ca tie ti s-ar face la fel.
Buna.
nu e deloc frumos ce faci.o fata nu trebuie niciodata sa faca asta, indiferent daca baiatul a inselat-o, mai bine te desparti din cauza lui decat sa te razbuni si sa iti strici reputatia.
in fine eu asa gandesc!
referitor la cele spuse de tine sunt de parere ca :
1. ii spui iubitului tau ce ai facut
2.te desparti de unu dintre ei
3, in caz ca ramai fara nici unu ai grija ca pe viitor sa nu mai faci asa.
nu cred ca merita baiatul ala sa fie inselat, si nu cred nici ca il iubesti, atunci cand iubesti cu adevarat nu ai cum sa faci asa.
Ma cunosti macar ca sa spui chestia asta? Sau asa esti invatat, sa injuri fara motiv.Esti degeaba.
Nu trebuie sa te cunosc tot o proasta ramai! Ma*a m-a invatat! De fapt tu esti degeaba pentru ca esti o cu*va !
Curva e mata
Ai luat maxim? Dupa ce ca iti inseli iubitul mai ai si curaj sa vorbesti fa?
Fa sa ii zici lu mata. Si nu ma judeca ca nu ma cunosti. Tu habar nu ai ce imi face mie baiatul q care sunt de mai mult timp si de asta mam orientat spre alt baiat
Buna! pai parerea mea este sa il lasi pe ala care l-ai cunoscut ieri si sa-i explici iubitului tau cum sta treaba Gandeste-te ca ala care l-ai cunoscut ieri si iti zice vorbe frumoase nu te iubeste. vrea el ceva de la tine...si nu e iubire! Asculta-ne sfatul si alege-l pe iubitul tau Aa inca ceva...sa numai faci asta niciodata..vei scade foarte mult in ochii persoanei iubite
O prostie. Daca il iubeai pe primul nu erai cu celalat, simplu, scurt si la obiect
Hei...Înţeleg prin ce treci.Şi eu am păţit asta odată!
Tu ai nelămurirea : Pe care să îl aleg?
Cel mai bine ar fi să îl alegi pe cel cu care eşti de mai mult timp! Deoarece el te ştie mai bine şi dacă îi spui adevărul te poate ierta însă daca nu măcar ştii că ai făcut ceea ce trebuie!
Sper să te fi ajutat!