| Ketamina_5337 a întrebat:

am si eu o mare problema. Pe zi ce trece este tot mai apasatoare si simt ca cedez. In urma cu ceva timp mi-am inceput viata sexuala (am 16 ani) si au aparut bineinteles si schimbarile ( sanii sunt moi si s-au lasat). Simt nevoia sa ii spun mamei dar nu pot, tinand cont cata morala mi-a facut inca de cand eram mica sa am grija cu cine umblu si ce fac, si sa imi pastrez virginitatea deoarece este cel mai depret lucru pe care il am, sa nu fiu nevoita sa tin capul jos in fata barbatului meu. Stresul devine si mai puternic atunci cand o vad ca se comporta cu mine ca si cand as fi cel mai important lucru din lume. Nu vreau sa o dezamagesc, dar nici nu mai pot tine in mine. Am nevoie de niste sfaturi urgent!sad Singurul lucru care imi trece prin minte este sa imi pun capat zilelor.

Răspuns Câştigător
| RedGuy a răspuns:

Scuze ca zambesc cand citesc ce ai scris.Asta ai sa faci si tu peste ceva timp dupa ce ai sa citesti ce ai scris.Sunt atat de multe lucruri importante in viata asta,pentru ca ti-ai pierdut virginitatea trebuie sa te sinucizi? ai de ales,ii spui mamei, vei fi sincera si totul o sa treaca dupa un timp sau nu spui nimic iti vezi de viata ta, nu inteleg ce e asa mare presiune nici nu trebuie ca ea sa stie.Eu aveam viata planificata, cariera etc. dar in clasa a 10-a am renuntat la scoala si mi-am vazut de viata mea chiar daca parintilor nu le-a placut, acum traiesc destul de bine si imi vad de viata pe care am ales-o.Nu uita, tu iti alegi viata si modul in care o traiesti nu parintii tai.

19 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sanii nu ti s-au lasat din cauza vietii sexuale, ci din cauza sedentarismului. Nu exista nici o legatura intre viata sexuala si fermitatea sanilor. Insa daca ti-ai inceput viata sexuala foarte foarte devreme, trebuie sa te duci eds la ginecolog (macar o data la 6 luni). Cred ca pana acum ai neglijat asta, asa ca ar fi bine sa o faci urgent (insotota de un parinte, desigur). Nu exista nici un motiv sa te sinucizi, tu ai decis sa-ti incepi viata sexuala si sunt convinsa ca atunci ai hotarat in deplina cunostinta si convinsa ca iti poti asuma toate responsabilitatile. Pe langa responsabilitatile serioase ale vietii sexuale, vorbitul cu parintii e floare la ureche.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sânii nu se lasă de la contactul sexul, doamnă! Ei se lasă după alăptare, pentru cultura ta generală, ai devenit obsedată de ceea ce ai făcut. Trebuia să gândești înainte, nu de la 16 ani să ai treabă cu bărbații.
Ai nevoie de o bătaie zdravănă!
Lasă glumele macabre pentru adulți și vezi de școală, nu este un capăt de lume aici.
Te-ai păcălit, asta este, pe viitor cască ochii bine.
Ai grijă de tine!
Pa, pa.

| aleksia1 a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Ce raspuns urat de om bolnav...te bagi si tu in seama si o faci sa se simta mai prost...vezi-ti de treaba draga. Apropo, nu cred ca ai de ce sa te simti asa vinovata.Pana la urma tot se intampla.Of.Iti sugerez sa ai grija ce faci de acum, stii la ce ma refer si sa nu uiti de scoala :* Cat despre mama ta, ai putea sa ii spui dar la momentul potrivit si spune-i ca a fost cu un baiat pe care il considera ok:*

| Legiuitoarea a răspuns (pentru aleksia1):

Bună.
Vezi că te pierzi în amănunte!
Pa, pa.

| ionutzul31 a răspuns:

Discuta problema cu cineva cunoscut si ai sa fii ok.Ai increderewinking

| Amelya02 a răspuns:

Nu ai niciun motiv pentru care sa-ti pui capat zilelor. Daca spui ca se comporta ca tine ca fiind cel mai important lucru, atunci te va intelege.

| BrunetteGirl01 a răspuns:

Nu ai de ce sa te simti vinovata. Cea ce ai facut e ceva normal, nu e nimic grav sau iesit din comun. Toti oamenii fac asta...altii mai devreme, altii mai tarziu. Crede-ma ca majoritatea oamenilor pe la 15, 16 ani incep sa faca sex. Intr-un fel e normal sa te simti un pic vinovata fata de mama ta, asta simt majoritatea fetelor dar oricum nu poti sa ii ceri voie ei cand vrei sa iti incepi viata sexuala. Nu te gandii sa te sinucizi, e o mare prostie si mai ales asta nu e un motiv care sa te duca cu gandu la asa ceva.

| Doctoru_7315 a răspuns:

De ce sa iti pui capat zilelor? Este o prostie, sa nu faci asa ceva. Pentru sani sunt exercitii de tonifiere, cauta pe net ca gasesti o gramada. Acum ca ti-ai inceput viata sexuala, asta e, bucura-te de ea, dar fa sex cu cap (prezervativ, nu cu oricine, nu din prima clipa/noapte). Incearca sa te relaxezi, fa sport, fa ce-ti place ca sa uiti de stres. Sa faci sex este placut, sa faci dragoste este minunat. De ce sa tii capul jos in fata barbatului? Ca nu mai esti virgina? Ce-i daca nu mai esti virgina? Nu e sfarsitul lumii. Gandeste pozitiv si bucura-te de viata.

| alexa007 a răspuns:

Intre tine si mama ta trebuie sa existe o relatie de prietenie,chiar cele mai bune prietene si pentru asta trebuie sa-i spui tot, ea nu te va judeca poate iti va face putina morala, dar nimic rau pentru ca tine foarte mult la tine si nu vrea niciodata sa ti se intampla nimic rau.

| Ferra a răspuns:

Asteapta momentul potrivit si spune-i mamei tale cum sta treaba, o sa vezi ca o sa fie mult mai bine pentru ca oricum fapta e consumata si in cel mai rau caz o sa scapi doar cu o morala sau niste critici dar cum orice mama isi iubeste puiul o sa inteleaga.Succes si astept sa spui care a fost reactia mamei.

| TraficantăDeDulciuri a răspuns:

Eu zic sa ii spui. De exemplu pe mine ma stresa acelasi lucru doar ca m-am latit puţin si era vizibil iar mama bănuia. Nu esti singura căruia i s-a tinut morală. Spune-i ca băiatul este important pentru tine il iubesti si asta simţeai minte si tu frumos. Pana la urma nu are cesa iti faca bineinteles daca nu esti o fata care tine cont de ce zice mami si ce zice ea tu trebuie sa faci întocmai.

| drhotzu a răspuns:

Okey fii atenta:
ideea este urmatoarea lasa ipocritii care spun ca sa ii spui mamei tale despre faptul ca ai inceput viata sexuala, nici ei nu au facut-o si sunt sigur de asta. este un lucru inca taboo in mentalitatea noastra. treaba cu inmuiatul sanilor si lasatul nu prea au nici o legatura cu sexul (fapt pe care nimeni nu l-a mentionat). ideea este ca e normal sa te simti vinovata o perioada dar cel mai bine este sa treci peste sentiment si sa te gandesti ca asa este cel mai bine. pentru ca daca o sa ii spui mamei tale nu prea o sa mai aiba incredere in tine in mai nimic. si nu vrei treaba asta crede-ma. unele lucruri sunt ale tale.
sfat: nu te mai stresa atat de mult timp si plus de asta nu te gandii la sinucidere, pentru sex nu merita, de fapt nu merita pentru nimic. sexul ar trebui sa fie ceva care sa iti aduca placere nu stres si ganduri negre. have sex don`t worry!
PS: faptul ca te trateaza ca pe un bibelou ar trebui sa iti dea de inteles ca inca te considera un copil iar faptul ca ai inceput viata sexuala nu este tocmai indicat sa il spui.
HAVE SEX NOT STRES!

| BLeur a răspuns:

Nu, este cea mai mare greşeală, nu ai de ce să-ţi pui capăt zilelor. Dumnezeu ţi-a dat viaţa să o trăieşi, sa te bucuri de ea. Dacă îţi vei pune capăt zilelor, gândeşte-te ce vor face părinţii tăi fără tine, o să-i faci să sufere foarte mult, pentru că eşti fata lor...Nu, nu are rost să faci aşa ceva. Eu zic, chiar dacă ţi-au făcut morală să ai grijă cu cine umblii, cred că este mai bine să l-e spui decât să faci vre o prostie. Spune-le, sfatul meu. Chiar dacă o să te certe, o meriţi.Dar nu-ţi lua viaţa pentru că nu are rost, eşti tânără şi ai toată viaţa înainte.

| DaRyuSN a răspuns:

Termina cu astfel de ganduri caci viata nu are pret si nici omul nu are 2 vieti!
Nu e ca un joc de calculator in care mai ai a 2-a sansa. Daca ti-ai inceput viata sexuala inseamna ca ai crezut ca esti pregatita pentru noile responsabilitati. Comporta-te ca si cum nimic nu s`a intamplat si sper ca baiatul cu care ai facut`o chiar apreciaza si merita.
Enjoy!
Viata e frumoasa.merita traita!
Iti garantez! :*

| Marian001 a răspuns:

Pai spune-i mamei tale ea nu se va supara pe tine! Si renunta la ideea de a te sinucide!

Răspuns utilizator avertizat
| DH01 a răspuns:

Nu esti prima si nici ultima care trece prin asa ceva.
Ridica capul,gandeste-te la viitor,CEA MAI MARE PROSTIE E SA TE GANDESTI LA : SINUCIDERE
Dumnezeu iti ofera o viata,iar tu ti-o iei dintr-o prostie?
Capul sus,lupta, castiga.
Ai grija de tine :*
Vorbeste cu mama ta, mai des.nu incepe direct cu un subiect mai tare.
Daca doresti. putem vorbi sa mai scapi de probleme (daca vrei, nu ma deranjeaza).
Ceau.

| Gabi371000 a răspuns:

Te rog omoarate ca m-am saturat de proaste ca tine ma nu te vezi ce penibila esti ma lasa ca o sa te freci in continuare si o sati placa