| Doolcyka a întrebat:

happy Am si eu o mare problemalaughing Sunt cu un baiat de 8 luni si este foarte timidlaughing Cu greu m-a luat in brate... (din cauza timiditatii nu de altceva) si nu stiu cum sa procedez cu el... Nu am mai avut probleme de genul si de aceea nu stiu :-s Poate ma puteti ajuta happy

Răspuns Câştigător
| gumaa a răspuns:

Incearca sa faci tu primii pasi... o sa.si dea drumul incet poate esti prima lui prietena, de exemplu pupa.l pe obraz, ia.l de mana, imbratisaza.l si isi v.a pierde timiditatea... sper ca te.am ajutat succes happy

7 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Uite, asa chiar nu merge.
Am avut exact aceeasi problema! Uite ce am facut eu : m-am despartit de el! gata...

| Sorinacio a răspuns:

Il iei tu in brate deoarece asta trebuie o fata sa faca..partea cu sarutul trebuie sa o inceapa baiatul.

| Doolcyka explică (pentru Sorinacio):

L-am luat in bratelaughing Si a zis ca daca fac eu primul pas in legatura cu sarutul prinde si el curajlaughing
Multumesc pentru raspunshappy

| xAndraa23 a răspuns:

Buna! Si eu am trecut prin aceeasi situatie cu fostul meu prieten, din cauza timiditatii el nu prea vorbea cu mine, nu reusa sa ma i-a in brate, sau sa ma sarute. Este foarte bine ca il intelegi spunand ca din cauza timidatii reactioneaza astfel. Daca vezi ca el nu poate interactiona cu tine asa cum ti-ai dorii preia tu initiativa. Probabil ca ti se v-a parea putin ciudat sa il " imbarbatezi " tu pe el, dar asta ii v-a da un impuls si v-a devenii mult mai afectos, fara sa-i fie rusine. Discuta cu el despre asta, v-a intelege ca iti pasa de el si v-a reactiona cumva. Multa Bafta si sa v-a tina relatia! :*

| Doolcyka explică (pentru xAndraa23):

Multumesc :*

| xAndraa23 a răspuns (pentru Doolcyka):

Pentru putin :*

| Helptechnology a răspuns:

Daca este timid... poti sa ii vorbesti ca nu ai ce sa ii faci laughing nu il mananci. Vorbesti cu frumosul si poate intelege. Faci tu primii pasi si o sa vada ca tii la el si nu o sa mai aiba problema asta happy