Incearca sa faci tu primii pasi... o sa.si dea drumul incet poate esti prima lui prietena, de exemplu pupa.l pe obraz, ia.l de mana, imbratisaza.l si isi v.a pierde timiditatea... sper ca te.am ajutat succes
Uite, asa chiar nu merge.
Am avut exact aceeasi problema! Uite ce am facut eu : m-am despartit de el! gata...
Il iei tu in brate deoarece asta trebuie o fata sa faca..partea cu sarutul trebuie sa o inceapa baiatul.
Buna! Si eu am trecut prin aceeasi situatie cu fostul meu prieten, din cauza timiditatii el nu prea vorbea cu mine, nu reusa sa ma i-a in brate, sau sa ma sarute. Este foarte bine ca il intelegi spunand ca din cauza timidatii reactioneaza astfel. Daca vezi ca el nu poate interactiona cu tine asa cum ti-ai dorii preia tu initiativa. Probabil ca ti se v-a parea putin ciudat sa il " imbarbatezi " tu pe el, dar asta ii v-a da un impuls si v-a devenii mult mai afectos, fara sa-i fie rusine. Discuta cu el despre asta, v-a intelege ca iti pasa de el si v-a reactiona cumva. Multa Bafta si sa v-a tina relatia! :*
Daca este timid... poti sa ii vorbesti ca nu ai ce sa ii faci nu il mananci. Vorbesti cu frumosul si poate intelege. Faci tu primii pasi si o sa vada ca tii la el si nu o sa mai aiba problema asta
RRSecularHumanist întreabă: