Nu stiu, ai 13 ani si totusi il lasi sa-ti puna mana pe sani? ok pe fund sa zicem ca asa mai fac baietii dar pe sani? si accepti sa-ti zica ca "vreau sa-mi bag ** in tine"? ok ciudat, daca de acum te lasi asa usor cand vei fi mare? uite sfatul meu este sa uiti de el si sa nu-l iei in serios, daca a zis asta si te-a mai si pipait sigur si-a batut joc de tine ca daca te placea nu era nesimtit si se comporta frumos cu tine insa asa. Bine adevarul este ca si tu l-ai lasat dar ma rog...eu zic sa stai mai departe de el si sa vezi daca se tine dupa tine, si daca continua cu pipaieli si din astea evita-l cine stie ce Doamne fereste iti poate face, eu sper sa ai grija de tine:X
Nu l`am lasat normal:o. i.am dat cu flit imediat. oriqm mersi:*
Sunt baiat si sunt mandru de asta! Dar sa iti spun ceva cand ne vine pofta... nu ma pot opri si ma dau la toate fetele care au forme mai bogate. Eu cred ca nu ii place de tine si vrea doar sa... sti tu
Ne dam la forme punem mana pe fund si in sfarsit ajungem sa punem mana jegoasa de cenusa pe cap si sa tipam iarta-ma Doamne.Baieti cereti-va iertarea de acum si daca nu credeti nu e problema mea.
Nu-i place de tine poate te crede buna sau ceva dar nu te place sa vrea o relatie, poate doar sexuala in fine nu merita, ca e un nesimtit din cate ai spus, si nu esti indragostita de el iti place doar aspectul fara sa-ti dai seama de restul cunosc sentimentul dar o data ce vei vedea cat de nesimtit e iti va trece