Raspunsul depinde de profilul vostru psihologic. Ceea ce altora le-ar aprinde calcaiele voua s-ar putea sa va provoace plictiseala. Uita de tot ceea ce ati invatat sa faceti impreuna si coboara adanc in tine acolo vei gasi raspunsul.
Pfff
nu stiu
pune-l sa te machieze.
face-ti baitsa impreuna
gatiti
jucativa cu frisca
danseaza-i
scrieti propria voastra poveste
jucati twister
jucati jocuri p playstation.curse chiar.vezi care castiga.si pentru cel care pierde, gaseste o pedeapsa
Uite, iti voi povesti o experienta propie pe care eu nu o voi uita niciodata.Nu stiu cum si cat te va ajuta, sau te-ar putea interesa dar e ceva din suflet. Cea mai frumoasa declaratie si dovada de iubire fata de fostul meu prieten s-a intamplat intr-o intersectie.Imi aduc aminte de parca s-a intamplat ieri.Eram in drum spre sinaia urma sa aveam o minivacanta de 2 zile numai noi doi.In timp ce eram cu el m-a sunat cineva cu numar ascuns dar mi-a luat telefonul si a raspuns el. Tipul de la capatul firulului habar am cine era dar i-a spus numei lucruri neadevarate despre mine.Am avut o mica disputa, el reprosandu-mi ca pana in momentul ala eu nu ii aratasem cu nimic ca tin la el.Eu vrand sa ii arat cat il iubeam, m-am dat jos din masina chiar in mijlocul intersectiei si am tipat"Alex te iubesc" cu lacrimi in ochi.Bineinteles ca a venit la mine m-a luat in brate si ne-am sarutat, toata interesctia claxonand la noi ca blocasem circulatia. A urmat un weekend de vis cum nu m-as fi asteptat vreodata.Stiu ca poate parea ceva siropos si subiect de telenovela, dar eu chiar am facut asta pentru a-i arata ca in fata tuturor recunosc ce simt pentru el cu mana pe inima.Pacat ca el a uitat toate astea si acum ma invita la nunta cu viitoarea lui sotie. Sper ca tu nu vei trece niciodata prin dezamagirea asta profunda de a-ti rupe cineva sufletul.Asa ca draga mea fa chestiile alea mici dar din toate inima ta pentru a-i arata cat il iubesti.Canta-i o melodie de dragoste uitandu-te in ochii lui, stati imbratisati pe o bancuta pe malul unui lac admirand apusul, scrie-i o scrisoare in care sa ii transmiti tot ce iubesti la el...sunt multe altele. Sper ca ti-am fost macar putin de ajutor si iti doresc din suflet o relatie frumoasa plina de iubire.
Cuparai ceva si ducetiva intr-un parc si la urma in dormitor si ai prins idea i bine asta doar o data daca vrei sa faci ceva ducetiva la un lac inchiriati o barca si stati acolo