| teo1999 a întrebat:

Buna TPU.:*! Am si eu o mareeeee problema:-s! O colega de-a mea de numai 14 ani a fost"violata" intr-un apartament. A fost luata cu forta, dusa in apartament si obligata sa intretita relatii sexuale cu un tip! Ea a opus rezistenta, si intr-un final a scapt! Dar din fericire, barbatul si-a indeplinit dorintsa\misiunea.1 Acum fata e la spital, nu`si mai aminteste nimic, nici daca baiatul purta sau nu prezervativ. Suntem disperati! Ce pastile poate sa ia ca nu ramana gravida?

Răspuns Câştigător
| bia0000 a răspuns:

In primul rand trebuie sa il denuntati pe tipul respectiv pentru ca a facut abuz de minori si va fi pedepsit cu ani multi de inchisoare
exista in farmacii pastila de a doua zi se poate lua dar la o fata poate avea repercursiuni, pot aparea deregrali hormonale va recomand sa o duceti si la un psiholog pentru ca s-ar putea sa fi ramas cu traume si sa prezinte depresii

15 răspunsuri:
| liviu42 a răspuns:

Cine suntem disperati? Daca este la spital stiu doctori ce au de facut, Interesanta poveste trucata.

| liviu42 a răspuns:

Ce dracu baliverne indrugi aici, mai citeste si tu ce dracu ai scris teo1999.

| liviu42 a răspuns:

Daca este la spital si nu isi aminteste nimic de unde sti ca fost luata cu forta? ca a fost dusa intr-un apartament, ca a opus rezistentza si spre marea fericirea si-a indeplinit misiunea barbatul, si de unde sti atatea detalii daca ea nu mai stie nimic si cine "suntem disperati"?

| BRG a răspuns:

Adică tu erai nu?

| Marius2011 a răspuns:

Depinde,acum ar fi postinor 2. dar se ia doar pana in 72 de ore de la contactu sexual neprotejat.Ce sa zic imi pare rau de fata. sa vorbaska cu parinti si mai ales ca daca mere la ginecolog ala o sa i spuna.acum nu stiu ce sa zic mai bine ai vb cu un ginecolor. dar postinor 2 ajuta mult. numa sa nu fi trecut 72 de ore de la contactu sexual.(de la viol.)

| Coozeman a răspuns:

,,Dar din fericire, barbatul si-a indeplinit dorintsa\misiunea,,

E fericirea ca violato?

| Amalia2305 a răspuns:

Pai ai spus ca intr-un final a scapat, apoi "dar din fericire, barbatul si-a indeplinit dorintsa\misiunea"...din fericire? raised eyebrows
In fineoh go on daca a fost violata ar trebui sa mearga in primul rand la un control la medicwinking apoi ar trebui sa le spuna parintilor si sa mearga la politie straight face...iar in legatura cu pastilele thinking pilula de a2a zi(nu prea stiu happy )...dar daca se duce la un control cat mai repede cu siguranta va fi sfatuita mult mai binewinking.

| rolly3342 a răspuns:

"violata" in ghilimele...inseamna ca ai stat si ti-a placut dar ati uitat prezervativul.laughing...pacat.prea devreme. daca ceea ce zici e adevarat, imi pare rau.iar daca ala a facut asa ceva, eu l-as impusca.in organele genitale

| illegalflower a răspuns:

Pastila de a 2-a zi, chiar asa te duci la farmacie si ceri: dati-mi si mie pastila de a 2-a zi!

| hehe_1035 a răspuns:

Da poate sa a pastila de a 2 zi(nu stiu sigur cum se numeste), si in cel mai rau caz avortul.

| alina_1454 a răspuns:

Violata in ghilimelelaughing deci i-a placutlaughing si din fericitelaughing oh go on vrajealalaughing

| Railysse a răspuns:

Ai putea sa mergi la doctor si sa intrebi. Ei te pot/o pot ajuta mai mult decat noi de pe TPU!

| teo1999 explică:

Nefericire.*

| teo1999 explică:

Nefericiree.

| teo1999 explică:

Nu,nu eram eu! Si au trecut 4 zile! Suntem disperati!