| cosmina_5849 a întrebat:

Buna TPU.am si eu o mica intrebare.cunoasteti sau aveti o relatie de genu berbec si rac? am tot citit despre compatibilitatile intre aceste 2 zodii.si scrie ca suntem 2 persoane absolut opuse si ma demoralizat un pic.as vrea sa stiu daca ati intalnit sau din propia experienta vreo relatie de genu si daca a functionat sau etc.si o alta mica intrebare. ce as putea face sal atrag mai mult pe iubitul meu berbec? mi-e frica.am citit ca berbeci sar din floare in floare si mie ca ma va ranii. ce pot face sal tin langa mine mai mult.mersi:X

7 răspunsuri:
| Aliutza a răspuns:

Eu sunt leoaica, iar prietenul meu e rac. Suntem impreuna de 6 ani si dpdv al zodiilor nu suntem deloc compatibili.
Nu iti alege partenerii in functie de zodie, ci in functie de alte criterii: personalitate, caracter, opinii, etc.

| MyChemicalRomance a răspuns:

Ciudat laughing eu is berbec iar baiatul pe care il plac( si ma place) e rac, ne intelegem chiar f bine, nu avem chiar aceleashi gusturi, dar e bine. laughing

| andreea_4538 a răspuns:

Buna, cosmina.eu sunt rac si sincera sa fiu am avut o tentativa de relatie cu un berbec. totul a fost foarte ok la inceput: atractia pe primul loc, multa sexualtitate. nu sarea din floare n floare cum spui tu dar eram foarte diferiti: lui ii placea enorm sa fie in centrul atentiei, ii placeau calatoriile, si avea impresia ca era cel mai bun. nu pot spune ca mie nu mi placeau lucrurile care ii placeau si lui, dar nu in aceeasi masura. si parca ceva nu se lega.la noi nu a fost sa fie, dar crede ma ca nu trebuie sa te iei dupa compatibilitati. daca va intelegeti de minune aveti toate sansele sa traiti o frumoasa poveste de iubire. ce sa faci sa l atragi? hmmthinking incearca sa l atragi prin tinuta si nu ma refer acum la fuste scurte si decoltee si ceva care sa i starneasca interesul(de ex un umar gol). berbecilor le place misterul. dar cel mai important ai grija sa nu i cazi in plasa pentru ca atunci si-a atins scopul si nu vei mai fi atat de interesanta(din contra, pari uneori inabordabila). incearca sa ii arunci prin priviri seducatoare si sa iei tu initiativa. astea au fost cateva trucuri care l au starnit pe berecul meu. dar ai grija. nu tot ce am spus eu aici e general valabil.

| Smekerita_8784 a răspuns:

Nu crede in compatibilitate-serios... eu sunt taur si prietenul meu berbec- sa vezi singura ce scrie ca m-am speriat- bine ca am citit cind eram deja impreuna! si impofida celor scriese ne impacam de minunee! Succese.Pup.

| DricA a răspuns:

Nu trebuie sa te demoralizezi. Gasiti pe zodiacool.ro teste de compatibilitate personalizate daca vreti sa scapati de dubii. Iti las aici un link in caz ca vrei sa faci unul. Bafta! :)
https://www. zodiacool.ro/zodii/zodiacooplu

| steff_5116 a răspuns:

Hmm.eu sunt berbec[fata] si am avut o relatie cu un baiat rac.si am fost 1 luna cu el. Si pot sa iti zic ca stiu cum e un baiat berbec happy am avut un fost prieten berbec.si crede-ma ca se tine dupa foarte multe fete.e cam nepasator.deci ai grija :p

| BuddyWYou a răspuns:

Ajutor o prietena de-a mea are o problema cu iubitu ea este sagetator dar tipu nu stie ce e.care este zodia dotal opusa sagetatorului? repedee contactati-ma la lupul.alfa