Evident te place.dar probabil e mai timid.lasa totusi sa decurga lucrile asa, nu te grabi asteapta un semn, o apropiere din partea lui.Acum e la etapa de studiere a terenului, sa speram ca prinde ceva mai mult curaj.
Cand placi o fata, automat devii putin mai timid, te gandesti ca raspunsul ei poate fi un NU mare cat America, asa ca preferi sa studiezi mai mult, spre exemplu : cand cauti o fata oarecare, ii ceri numarul de telefon a doua zi.chiar daca raspunsul va fi un „Nu„ sau un „poate„ sa zicem ca te doare la banana scuzati expresia
Mie nu mi se pare un lucru bun faptul ca a trecut de 5 ori pe langa tine si te-a salutat.acum depinde ce fel de baiat este.de regula in orasul meu baietii(sau mosii libidinosi) care fac asta nu au ganduri bune, mai ales atunci cand opresc si intreaba: "ce faci frumoaso/te duc undeva?"acum eu nu stiu ce fel de baiat e el.dar daca zici ca are 23 de ani si a intrebat pe ai lui despre tine, cum te cheama, cati ani ai, etc. de ce nu a venit sa vorbeasca mai multe cu tine? gasea destule pretexte din moment ce familiile voastre sunt apropiate.eu zic sa nu te entuziasmezi si sa nu`ti faci sperante prea multe. daca vine sa vprbeasca cu tine sa-ti ceara numarul de telefon, pe scurt daca SE BAGA CU TINE IN SEAMA, SI STA IN PREAJMA TA, atunci poti sa crezi ca vrea ceva de la tine(o relatie de dragoste in cel mai bun caz=> te place). pana atunci nu are rost sa inventezi ca el ar fi interesat de tine sau alte lucruri care te afecteaza bafta! ps: daca zici ca tatal tau il cunoaste bine si zice ca e baiat bun, atunci poate fi vorba si despre o eventuala rusine.
Pai.l-a intrebat pe tatal meu despre mine, nu pe ai lui.si da,tata e prieten cu el si stie ca e baiat bun.
acum sa nu crezi ca-i tin partea, dar nu-l cred in stare sa faca cine stie ce prostie.e un baiat cu capul pe umeri.e genu` de baiat care, inainte de a face ceva, gandeste!
de cand stie cine sunt, asa ma saluta el mereu.
Sincer, eu consider ca daca nu ''a indraznit'' sa iti spuna nimic sigur e mai timid. In locul tau as face eu primul pas pentru ca, nu ai ce sa pierzi.
Deci ori incearca sa bata recordul mondial la salutat lumea (care e de 100 de saluturi la aceeasi persoana intr-o zi) ori te place.
P.S. Mergi pe a doua varianta.
Ținând cont de faptul că are 23 de ani după cum ai precizat, părerea mea este că nu se pune problema să fie rușinos. Iar faptul că se înțelege bine cu familia ta, cu atât mai mult ar trebui să facă = primul pas =. părerea mea este că încă e devreme să-ți dai seama dacă te place sau nu. pentru că până în momentul de față erai doar. o simplă fată, și dacă îi plăceai te remarca demult. Good day ^^
Eu sincer cred ca te place. Iti poti da seama pentru ca intreaba despre tine. dar cel mai evident este intamplarea cu masina. Cine stie poate te place, mai bine fa ctu primul pas.
AlexEjmecheru întreabă: