Băiatul ăsta e cam bleg.
Invită-l tu la un suc, că-n ritmul ăsta o să vă înțelegeți separat.
Poți să râzi cât vrei, nu impresionezi pe nimeni.
Răspunsul pe care vrei să îl auzi e următorul: Oh, dar băiatul chiar te place, dar e puțin cam timid. Cochetează și tu cu el, dă-i de înțeles că-l placi și vezi cum reacționează...bla bla bla și tra la la.
Dar, mie mi se pare că tu nu-l placi, dar îți place să te simți importantă, să simți că stârnești astfel de emoții unui băiat. Pentru că dacă îl plăceai, nu te exprimai astfel: băiatul ĂSTA. Dacă însemna ceva mai mult pentru tine, altfel vorbeai despre el. Părerea mea.
1.nu incerc sa impresionez pe nimeni..si chiar nu vreau sa impresionez pe nimeni!
2.mie chiar imi place baiatu`,pun pariu ca baieti ca el,nu mai exista(si,daca totusi exista, sunt foarte putini)dar, na, cum voiai sa vorbesc, avand in vedere situatia?
3.nu astept neaparat raspunsul ala, pentru ca eu stiu adevarata situatie..si chiar asa e! daca vrei sa ma crezi, bine, daca nu, la fel de bine!
4. daca-mi placea sa ma simt importanta, nu mai stateam sa public intrebarea asta pe TPU.pur si simplu ma duceam direct la baiatu` care e in discutie..si clarificam intreaga situatie cu el.
dar nu sunt genu` asta de persoana..careia sa-i placa sa se bage-n seama, asa aiurea.
deci........numai bine!
Nu, ești genul de persoană care stă să-i plouă în poală. Dacă îl inviți la un suc nu înseamnă că te bagi în seamă aiurea, înseamnă că faci ceva în privința unei situații care te privește și vrei să te lămurești care-i treaba.
Deci rămâne cum am stabilit, o să vă înțelegeți separat.
Saaaaalut (: salut salut Saluuuuuut
Chiar nici eu nu inteleg,, poate chiar e timid. Incearca sa intri si tu in discutie cu el, cred ca te place dar pur si simplu ii este rusine probabil (nu vad alt motiv ) pe nett scrie-i poate va iesi ceva intre voi
Buna, din ceea ce am citit baiatul e indragostit rau, probabil ii e rusine sa iti spuna deocamdata, dar poate fi si pe alta parte faza ca poate inca te studiaza si poate nu genu de baiat care sa grebeasca lucrurile, oricum din ceea ce ai spus tu baiatul te place, sau poate are o teama fata de parintii tai care poate considera ca vor avea o reactie gen ''Wow'' si daca e mai mare nu e neaparat. rusinea poti sa o ai si la 30 de ani daca inca nu sti sa scapi de timiditate si uneori te faci remarcat prin asa ceva si unele persoane considera chiar ceva dragut sa fi timid ..mai asteapta, iar daca nu face primul pas, ia-l incet ori asteapta, iar daca esti curioasa spune-i mai pe ocolite daca te place (nu fi directa in cazul in care e timid.)
Cred ca ii e rusine de parintii tai si tema de cum vor reactiona...
da, cred ca te place, ce motive ar avea sa se plimbe cu masina pe langa tine. in plus cred ca-i putin timid. ar fi oprit cel mai probabil sa vorbiti sau se te duca acasa...
Crede-ma nu-i nicio rusine mama are 38 si tata 51 deci e logic ca e o mare diferenta si sincer sa fiu e indragostit de tine foc si e rusine sa recunoasca marog eu am 12 ani si nu-mi vine sa cred ca ma uit la asemenea intrebari marog si eu sunt intr-o,, relatie'' si marog fata pe care am intalnit-o tot asa imi facea si pan la urma am inceput o relatie deci crede-ma nu-i nicio rusine si bafta! succes ('_')
00Andreea008 întreabă: