Nu stiai cum sa ne spui ca-l placi. poate te place. dar cand il mai vezi baga-l tu in seama si vezi reactia lui... incearca sa socializezi cu el..pt inceput 10 minute apoi nu stiu iesiti la un suc..in parc..la un film in oras..bafta
De placut, il plac..si nu mi-e rusine s-o spun pentru ca, fara sa-l laud.zic purul adevar, e un baiat de nota 10. un baiat " de milioane"..pe care orice fata l-ar vrea alaturi de ea.
si de bagat in seama..nu prea am cum..na,ce sa-i fac?
el trece mereu cu masina....si eu ce sa-i fac? sa ies in fata lui?
Poate ca el asteapta sa faci tu primul pas(nu e tocmai potrivit, dar e posibil). depinde ce fel e. dacA e ambitios(capos) n-o sa-i prea placa sa-si dea arama pe fata din prima. Tebuie insa sa ai mare atentie la comportamentul lui, sa-ti dai seama daca si el vrea sa existe ceva mai mult intre voi.
cat despre nr de tel e ok, dar ar fi de preferinta sa faca el acest pas. oricum tu vezi mai bine situatia...
Nu e genu` de baiat capos, laudaros, arogant, sau mai stiu eu cum.e chiar un baiat la locul lui, e ok..are prieteni,iese in oras,stie sa se distreze, dar stie si sa munceasca, atunci cand e vorba de munca.
eu cred ca, totusi ii e rusine.
dar, sa va vedem ce-o sa fie!
Eu totusi cred ca daca este interesant tot isi va face curaj (sa ceara un nr de tel, sa-ti vb mai mult etc). insa cand el va mai cauta ocazia nu trebuie sa o ratezi, sau sa-l tratezi cu oarecare distanta (in vb ma refer in general, sa vb deschis) daca nu-i dai nici un semn ca-l il placi, ci doar ii rasp la salut si la zambet...
Oricum sa ai incredere in tine!
ITI DORESC TOATE CELE BUNE SI... SUCCES!
Avand in vedere tot ce-ai scris mai sus, reiese ca baiatul te place. (din punctul meu de vedere). iar daca el te place si te saluta iti cam da de inteles ca vrea sa vorbeasca cu tine si este interesat, insa trebuie sa ai mare grija si daca zici ca nu prea va cunoasteti cine stie ce; ai putea sa te interesezi si tu de el.
si ar putea de asemenea sa fie si putin timid(nu conteaza varsta). si daca el intoarce capul cand si tu il privesti (este posibil sa te admire), e posibil ca el sa vrea sa te cunoasca dar mai discret( sa nu iti dovedeasca imediat ce simte, ca te place...)