Buna,
Daca incerci risti sa pierzi dar daca nu incerci ai pierdut deja.
Sincer ai explicat tu ceva semne, ca te-ar putea place dar nu putem fi siguri de cea ce poate simti acel baiat.
Eu zic sa va organizati o intalnire ( de fapt tu sa organizezi totul) astfel incat sa va intalniti la un suc, pe urma ce va fi, va fi.
Multa bafta!
pa, pa
Buna,
Bun venit in lumea mea ( a noastra, a tuturor fetelor)
La inceput intalnesti un baiat dragut, incepi sa-l placi, te indragostesti de el, iti da cateva semne si el dar nimic mai mult, si noi ne asteptam sa faca ei primul pas.
Niciodata nu am vrut sa ma risc ( sa-l pierd) si am preferat sa fac eu primul pas, dar nu ceva in genu: Hey, esti dragut, imi placi, nu vrei sa fim impreuna.
In primul rand ma apropii de el, astfel incat sa aflu si eu ce fel de om este. daca imi place ma fac placuta lui si de aici lucrurile continua.
Asa sa faci si tu pentru ca nu poti sa astepti pana ce s-a insura!
Multa Bafta!
pa, pa
Eu zic sa il iviti la un suc sau asa ca sa vorbiti. sau oriunde altundeva, invita-l tu si afla ce intentii are. dupa aceea daca te invita si el, inseamna ca are ceva ganduri in legatura cu tine
Interesant, parerea mea e sa intri in vorba cu el...si in felu` asta poti sa-ti dai seama de unele chesti trebuie doar sa sparga cineva gheata
Cu astia timizi treaba sta cam asa: Timid, timid, pana cand ii arati gaura, ca pe urma nu mai scapi
Vrea si el o aventura, nu te gandi prea departe. Cauta un moment sa se apropie de tine, sa ti-o traga si pe urma... numai bine.
Pai din ce ai spus tu aici eu am inteles ca voi doar v-ati salutat...si el o facea incontinuu.Eu zic sa stati de vorba mai mult si sa comunici mai mult cu el sa vezi daca e genul tau sau daca chiar il paci si nu e ceva trecator.
Da,doar ne-am salutat..insa,de vreo 5 ori
si, chiar e genul meu, adica nu e un capriciu sau ceva de genu`...
il stiu de multi ani, stiu ce fel de baiat e.
Buna dupa cum a spus si Ciobanu_Andrei_1998 as zice sa incerci sa il cunosti, ca poate cine stie...sunteti facuti unul pentru celalalt.Din comportamentul lui eu as zice ca te place, chiar foarte mult, dar nu astepta foarte mult si daca il placi si tu nu il lasa sa plece pentru ca vei regreta mai tarziu...iti spun din propria experienta,incearca sa il cunosti,poate firea lui e mai timida dar nu conteaza acest lucru conteaza, cel mai important este ce are in interior sti la ce ma refer, sper, si daca are ganduri serioase de viitor deoarece aveti intreaga viata inainte, nu o irosi, Succes draga mea.