| LovellyAngel a întrebat:

Am si eu o mică-mare dilemă... Sa încep cu începutul: De un an vorbesc pe internet cu un baiat in vârsta de 18 ani ( eu având 15 ani). Încet încet m-am îndrăgostit de el, chiar dacă pare aiurea. El sta in Caransebeș iar eu in București. Problema este ca niciodată nu ne-am întâlnit... Eu tot am tras de el si am încercat, mereu promitea ca vine la mine dar dădea banii pe altcevacrying. Prima data mi-a promis in vara ca vine, a strâns bani de majorat dar si-a cumparat alte porcarii. In toamna au început certurile mari, după fiecare impacare promitea ca va veni, alte minciuni din astea. La începutul anului aveam data planificata, "atunci când trebuia sa ne vedem ", dar cum viața asta e o mare porcarie ne-am certat si banii strânși pentru mine i-a cheltuit pe niște boxe. Mentionez ca nu are prietena acolo unde locuiește el, vorbim mereu la telefon, pe skype. Ne-am certat de foarte multe ori iar când vroiam sa rupem legătura se supăra si uneori chiar plangeasad. Chiar cred ca tine la mine dar nu înțeleg de ce nu vrea sa mă vadă? Cu ce am greșit? Va rog ajutati-mă cu niște sfaturicrying

10 răspunsuri:
| Komododragosh a răspuns:

Probabil are deja prietena, nu ai de unde sa stii nu ai cum sa-ti dai seama daca te iubeste doar prin voce, va trebui sa-l si privesti. Iti dai seama daca i persoana iti spunce adevarul mai mult daca esti de fata cu el: iti dai seama dupa tonul in care iti vorbeste, dupa reactiile lui sau comortamentul lui, sau limbajul trupului. Oricum, are 18 ani deci sa inteleg ca nu are job, deci nu prea are nici bani multi. Niste casti costa vreo 50 de ron, si nu poti sa mergi in Bucuresti cu doar 50 de ron in buzunarhee hee. Este greu pentru el sa te viziteze si scuze ca-ti spun, dar ma indoiesc ca te iubeste daca ti-a promis de atatea ori ca vine, dar tot nu a venit. Dovezile ca te iubeste nu sunt clare, si iti recomand sa nu mai vorbesti cu el pe net si nic sa nu te mai indragostesti de cineva la distanta. Nu-ti face deloc bine draguto chestia asta. Se pare ca ai multe de daruit, ce-ar fi sa daruiesti unui baiat din zona ta? Pana la urma, doresti si tu caldura persoanei care te iubeste si care te aprecieaza asa cum esti. Suferi dupa el si probabil chiar nu se merita, pentru ca inca nu l-ai vazut si nu stii ce-i poarta pielea, Te inteleg ca te-ai indragostit de el si ca ti se pare baiatul potrivit pentru tine... dar in acelasi timp poate ca nu este asa draguto. Ai grija de tine te rog, si iti doresc mult succes, sper sa-ti revii!

| LovellyAngel explică (pentru Komododragosh):

Am încercat mereu sa rup legătura dar nu pot... In legătura cu căstile pe care le-a cumparat, am greșit eu acolo, si-a cumparat o statie pentru boxe sau cam așa ceva, a costat vreo 2 milioane. Sunt cam obosita la ora asta si nu am observat greșeala. Multumesc pentru sfaturi.

| andrey910 a răspuns:

Parerea mea e ca suferi degeaba, fa-ti un prieten din orasul tau si il vei uita. Nu are prietena? asta crezi tu.crezi ca a stat singur acolo timp de un an?

| LovellyAngel explică (pentru andrey910):

Stiu si eu ca sufar degeaba Dar nu pot sa renunt. Sunt sigura ca nu a avut si nici nu are prietena, vorbim cat de des putem... Si Mai tot timpul sat in casa, e o fire Mai inchisa

| andrey910 a răspuns:

Asa vorbeam si eu cu una, tot aproape un an si acum nici nu ne mai bagam in seama.

| RxTx a răspuns:

Lasa-l
cauta-ti pe altul din Bucuresti care sa te tina in brate in fiecare noapte

asta e la distanta
si e aiurea
sa va vedeti de 2 ori / an

si in rest ce sa faci?
sa te masturbezi?

| GunsNRoses a răspuns:

Daca chiar tinea la tine cu adevarat ar fi folosit acei bani ca sa va intalniti nu ca sa isi cumpere boxe. Probabil doar isi bate joc de tine. Decat sa suferi si mai mult mai bine rupe legatura cu el.Ai toata viata inainte sa intalnesti persoana potrivita.

| Anytza17 a răspuns:

Sti as putea crede ca nu are prietena dar pentru baieti din ziua de azi ar fi prea mult, este tipic ca nu a stat un an intreg fara o prietena acolo unde locuieste el, si sunt sigura ca daca thu iti vei faci un prieten cu care sa te vezi mereu il vei uita usor, pentru ca nu aveti amintiri sau chesti de genu prespun decat poate pe net care nu sunt prea petioase si se pot uita repede, deci eu crd ca ar trebui sa iti gasesti un prieten unde locuiesti thu si o sa.l uiti repede. Si eu cred ca nu vrea sa te vad excat pentru faptul ca el are o alta prietena unde locuieste si thu esti doar o jucarie si atat pentru el esti o distractie si nimic mai mult.

| valiusa a răspuns:

Daca nu vrea sa te vada inseamna ca nu te place si are alta prietena nu esti tu

| aiaiaiii a răspuns:

Hei! Eu una ma indoiesc ca te iubeste. Fa-ti un prieten din orasul in care locuiesti, si uita-l! Suferi degeabawinking. Iesi in parc, distreaza-te, citeste, sau o multime de alte activitati care iti fac placere.
O VIATA AI!winking