| DedeeAndreea a întrebat:

Am si eu o mica/mare problema! Imi place de un baiat din clasa mea pe care il cheama Tony.El este glumet,foarte dragut, frumos si inteligent happy.Am descoperit ca imi place de el acum aproximativ o saptamana/2 saptamani.Problema este ca si altor fete din clasa le place de el.Printre ele este si o foarte buna prietena a mea(colega de clasa), iar eu cred ca Tony o place pe ea.Pana acum m-am cam dat la Tony si m-am purtat foarte frumos cu el.Deci,probabil Tony si-a dat seama ca imi place de el.Intrebarea mea este:Ce trebuie sa fac ca sa imi dau seama daca ma place? Trebuie sa ma dau la el sau sa ma port normal cu el?

Răspuns Câştigător
| teddybear38 a răspuns:

Poarta-te normal cu el si incearca sa-l ignori cat mai mult atunci daca va veni la tine atunci sigur ii place de tine dar daca esti indrasneata poti discuti cu el despre asta.Mult noroc!

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Da-te la el si arata-i de ce esti tu in stare. Succes!

| GiveMeLuv a răspuns:

Incearca doar sa iesi in evidenta, in primul rand prin simtul umorului si nu mai face pe nebuna in preajma lui.Nu ii lasa pe ceilalti sa stie ca il placi, i`ar putea spune si atunci chiar nu l`ai mai putea face sa-ti arate ca te place.Deci da ce ai mai bun si incearca sa-l faci pe el sa-ti vada doar calitatile

| DedeeAndreea explică (pentru GiveMeLuv):

Mersii Dya.Sunt Maru(Maria) din clasa taa laughing