| adrian2224 a întrebat:

am si eu o mica mare problema si as cam avea nevoie de parerile voastre...

Sunt cu o fata de 2 ani, au fost doi ani frumosi si plini de fericire pentru amandoi, eu am 22 de ani ea 18, eu lucrez ea anul asta are bacalaoreatu. Pana aici totul bine si frumos, dar (din pacate aproape tot timpu exista acest "dar") acum intervine o problema si sunt putin cam cofuz, nu prea stiu ce si cum sa fac. ea vrea sa se inscrie la o facultate si stiind ca eu vreau de ceva vreme sa ma mut in oras (suntem dintr-un sat de langa timisoara) mi-a propus sa ne mutam amandoi.

Si de aici vine problema mea, ea merge la facultate si la lucru, eu la lucru si la liceu, eu am trecut prin chefuri, iesiri, distracti cu prieteni ea nu prea (sa nu credeti ca daca iasa fara mine ma deranjeaza), inainte sa fie cu mine parinti nu prea o lasau sa iasa.

Daca ma mut cu ea (luicru pe care vreau din toata inima sa-l fac pentru ca o iubesc, o ador si o respect) o sa-i "rapesc" chestiile prin care am trecut si eu si multi alti, chesti prin care cam toata lumea ar trebui sa treca, adica chefuri, distracti fara sa trebuiasca sa dai explicati cuiva. m-am gandit ca ar trebui sa-i dau libertatea sa faca toate astea, ce parere aveti, fac bine sau nu?

8 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Eu cred ca gandesti foarte bine. E prea devreme sa va mutati impreuna. Spune-i si ei exact aceleasi lucruri pe care ni le-ai spus si noua; sunt sigura ca o sa inteleaga.
Las-o sa mai "copilareasca" macar un an sau doi, dupa care va puteti muta impreuna. O sa aveti toata viata la dispozitie pentru a locui impreuna, daca va iubiti happy.

| Madyupsik a răspuns:

Buna. Eu cred ca ai dreptate dar nu prea. Daca aceasta domnisoara a fost cu tine 2 ani si ati fost fericiti inseamna ca te iubeste. Si puteti sa treceti prin chefuri sidistractie impreuna. Tu doar sa nu o intimidezi. Si ea va fi enorm de fericita si va veti pastra relatia. Dar poate ca ea nu are nevoie de acele chefuri si distractie? Cred ca in relatia voastra nu este nici o problema, Mutativa impreuna si fiti alaturi unul de celalat. Bafta

| SentimentalConsil a răspuns:

Mai baiatule, cine te impiedica sau ce te impiedica sa mergi cu ea la chefuri? se vede ca fata este o persoana mai retrasa asa ca tebuie sa o respecti daca o iubesti, daca ea nu a trecut prin ce ai trecut tu ea se distreaza alfel decat sa bea sau sa fumeze cine mai stiu eu ce, vezi ce anume o distreaza pe ea si fai pe plac, un film, o plimbare in parc, o piesa de teatru ceva, ar trebui ca tu sa-ti temperamentezi apucaturile cu distractiile tale nocturne si sa stai mai mult pe linga ea, ma bucur si chiar va felicit ca va continuati studiile si in acelasi timp munciti
Sa fiti iubiti si fara frica, eu va salut
S-aveti noroc!
Cotyca

| adrian2224 explică (pentru SentimentalConsil):

Nu am ce apucaturi sa-mi temperez, nu mai prea ies cu prieteni ca inainte prin discoteci baruri si alte de astea, cand merg undeva merg cu ea, de baut beau o data pe luna si ma imbat de 4-5 ori pe an...

| SentimentalConsil a răspuns (pentru adrian2224):

nu inteleg ce va impiedica sa locuiti impreuna? ma bate un gand sinistru

| papusica987 a răspuns:

Nu inteleg de ce nu puteti sa faceti asta aman2?
eu sincer nu pot sa merg undeva fara iubitul meu, nu m-asi simtii bine sa stiu ca eu ma distrez si el e acasa.
pentru mine distractie insemna sa fac ceva impreuna cu el nu de una singura, ca de aia avem o relatie.
e bine ca tu gandesti asa, si ii dai libertate.

| adrian2224 explică:

Libertate-i dau, s-a intamplat sa mearga la zile de nastere, chefuri sau discoteca fara mine si nu ia-am spus niciodata sa nu o faca, niciodata nu ia-am cerut a doua zi explicati si "povesti" pentru ca sunt de parere ca nu am nici un drept sa o impiedic sa faca ceva sau sa iasa undeva fara mine...

| Kewin_Gum_1965 a răspuns:

Daca o iubești cu adevărat, muta-te cu ea. Totdeauna trebuie sa dai explicații cuiva pentru ceea ce faci. Întotdeauna trebuie sa gândești înainte de a face ceva, astfel încât sa nu i-ti para rău apoi.