| Anne1234 a întrebat:

Am si eu o mica-mare problema. Sper sa nu va plictisesc. Faza e ca am cunoscut un baiat din alt oras acum un an. Si la inceput el spunea ca ma iubeste in fiecare zi si era mai simpatic mai. Si eu nu il credeam pentru ca, credeam doar ca vrea sa se culce cu mine, asta reiesea din ce zicea cateodata. Dar mi-a fost alaturi cand am avut nevoie si ...La un moment dat ne-am certat si nu prea am mai vorbit o perioada. Si de atunci s-a schimbat, vorbesc cu el si am inceput sa ma indragostesc de el. Nu stiu daca e interesat sau daca mai tine la mine in sensul ala. El si-a mai facut mai multe prietene, insa imi spune ca ele nu conteaza si ca eu sunt "prioritatea". Nu stiu ce sa fac. cum sa aflu daca e interesat. Aveti vreun sfat?

4 răspunsuri:
| Utze a răspuns:

Pai in primul rand trebuie sa ai curaj si sa il intrebi pe fata sau sa ii demonstrezi ca il iubesti prin gesturi(adica un pupic, o imbratisare...)! Important e sa ai curaj si sa nu dai inapoi! Sper ca am ajutat...happyFUNDA?

| AIRIUS a răspuns:

Buna!
Ideea este ca,o relatie la ditanta nu prea dureaza,datorita faptului ca el/ea se cred singuri,liberi.
E normal ca el si a facut alte prietene,insa nu inteleg cum iti spune tie toate astea,dar totusi,tu esti,,prioritatea,,.
Nu trebuie sa accepti lucrurile astea, daca formati o relatie sunteti doar voi 2, nu asi altele.
vezi ca el iti poate prinde punctul tau slab si apoi te poate manevra dupa bunul lui plac.
Eu zic ca cel mai bine e sa stai de vb cu el,sa ti rasp sincer la intrebarile tale si daca vrea sa fiti impreuna,e ok,daca nu,ar trebui sa ti spuna in fata,pentru ca nici tu sa nu ti pierzi timpul, dar eu iti spun ca sa tii o relatie staransa de la distanta, e foarte greu.
Tu incearca si sper sa ti fie bine!
Succes!

| andreeastoian a răspuns:

Incearca sa fii mai indiferentaa sa vezi cum reactioneaza, baietilor le place cand nu le dai importanta! DEci fii tare el te place dupa cum am inteles eu! Baftaa!:X

| Angelique a răspuns:

Singurul lucru care ma deranjeaza e faptul ca este din alt oras. Daca ar locui in acelasi loc cu tine ai putea fi mai linistita,deoarece te-ai putea intalni cu el la un suc, dar asa e putin cam complicat. Oricum daca zici ca esti indragostita de el, atunci trebuie sa-l cunosti cu adevarat...pe net poate sa-ti spuna chestii fel de fel, dar poate in realitate crede altfel.Eu zic sa nu te indoiesti de el daca vorbeste mereu cu tine, te sprijina... daca n-ar tine la tine nu cred ca i-ar pasa atat de mult.Ca sa fii mai sigura te poti imprieteni cu o cunoscuta de a lui de pe facebook si s-o interoghezi putin! Succeswinking