Da, sigur ca da. mai ales daca intre cele doua contacte sexuale nu a urinat (ca sa elimine sperma de pe uretra) si nu s-a spalat ( ca sa elimine sperma de pe penis. stersul nu are nici o eficienta
Sunt sanse foarte mici sa ramai, dar nu va mai jucati asa ori o faci fara prezervativ si stii sigur ca poti ramane ori o faceti cu el si stii ca nu ramai
Ai si tu grija data viitoare. Cred ca sunt cateva sanse sa fi insarcinata daca n-a urinat si nu s-a spalat.
Mi se pare atat de scarbos sa faci oral dupa ce a ejaculat si fara prezervativ
Sunt sanse chiar mari, odata ce el a ejaculat in mod sigur mai existau spermatozoizi in uretra. ati ales cea mai proasta combinatie de a face sex neprotejat, nu ca ai fi vreo combinatie fericita in a face sex neprotejat
Da, există șanse oricând să rămâi însărcinată.
Dacă ești bleagă așa se întâmplă. Data viitoare folosiți prezervativ
Draga mea, nu o mai faceti neprotejat sunt sanse sa ramai insarcinata de la lichidul preejaculator, spune`i iubitului dupa ce ejaculeaza sa mearga la baie sa`si dea jos prezervativul sa urineze apoi sa se spele cu sapun si gata, puteti incepe cu prezervativ.Nu inteleg de ce nu folositi prezervativul vreti sa riscati ca mai apoi sa stai cu inima cat o furnica.
Daca s-a sters nu dar ca sa fii sigura si sa te calmezi fa-ti un tes nu costa mult maxim 15 lei.
Aproape sigur nu, dar ca sa fi tu mai linistita nu mai face nimic care sa te bage la astfel de indoieli.
anonim_4396 întreabă: