| cristinacrisje a întrebat:

am si eu o mica"poveste" si as vrea sa stiu parerea voastra despre. acum cateva zile un prieten mi-a spus ca o sa se razbune pe mine pentru ca el considera ca eu m-am bagat in relatia lui cu sora mea. mi-a trimis multe sms-uri in care imi spunea ca o sa vad si eu cum e cand imi va fi viata mai draga si mai multe. ieri mi-a spus ca iubitul meu ma insala cu o anumita fata. fata aceea este iubita celui mai bun prieten al lui. din cate am inteles de la prietene xare o cunosc foarte bine este o "curva" si o fata fara scrupule capabila sa munta si sa faca orice. am sunat-o sa o intreb daca e adevarat ca prietenul meu se da la ea si a zis ca da, ca o suna mai tot timpul. i-am reprosat asta prietenului meu si a zis ca nu e adv. a venit la mine sa o sune pe ea sa vad eu ca nu e adv. dar nu a raspuns... el a mai avut cateva tangente inainte de a sta cu mine cu ea...acm nu stiu ce sa mai cred. nu stiu care e adevarul. el zice ca este planul fostului iubit al surorii mele de a ne desparti pentru ca ii daduse si lui sms pentru ca il considera si pe el vinovat de despartirea lor.

Răspuns Câştigător
| Ochiverzui a răspuns:

Eu te-as sfatui sa nu cazi in plasa pusa de baiatul care te uraste.Ar trebui sa-ti dai seama ca el incearca sa te faca sa suferi, sa-ti faci rau singura.te sfatuiesc in primul rand sa nul mai bagi in seama pe acel baiat si pe acea
fata.Du-te si te impaca cu iubitul tau.Si nu mai da crezare minciunilor aluia.E doar ofticat si pana la urma va inceta.Bafta.

3 răspunsuri:
| MishikiCrisy a răspuns:

Normal ca asta e planul lor! Nu te lasa dupa de val de gelozie si stai langa iubitul tau ca sigur spune adevarul! Eu cred ca daca o sa stati mai mult unul langa altul cel care vrea sa se razbune pe tine o sa moara de ciuda. Tineti iubitul aproape si sarutativa in preajma lor. Sa vezi ce bine o sa va simtiti. happy
Astept o fundita in caz ca te-am ajutat. big grin

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

E greu sa iti dai seama? Chiar e planul lor...
Doar ti-a promis ca te va face sa suferi nu?
Si tu acum intri in jocul lor? Crezi tot ce zic ei?
Au pus ceva la cale, chiar vrea sa te desparta de iubitul tau.
Eu zic sa il crezi pe el, daca nu vroia sa fie cu tine iti zicea el, nu prin intermediul altora...

| DulceleAdy a răspuns:

Ggg