| Auslesse a întrebat:

Am si eu o mica povestioara..De ce unii baieti sunt atat de incuiati si invidiosi? Sa va spun cum sta treaba...cu ceva timp in urma,mai exact acum cateva saptamani,am incheiat o relatie c-un baiat! dupa ce ne-am desparti tot a continuat sa ma caute(mesaje,messenger s.a.m.d).Ok, nu prea i-am mai dat importanta si am crezut c-a inteles ca intre totul s-a terminat, pana la urma!
Dar n-a inteles deloc.Noi suntem din orase diferite.Si,in timpul asta de dupa despartire,el a tot continuat sa vina pe la mine prin oras.
Intre timp,eu "am pus ochii"pe alt baiat, care ma cunoaste si de cate ori ne intalneam, ne salutam! ..insa,totul s-a dus de rapa, fiindca fostul meu prieten a avut stralucita idee de a-si baga nasul unde nu trebuie.Mai exact,asa din senin s-a imprietenit cu baiatul asta de care-mi place mie acum ( stiu sigur pentru ca ieri i-am vazut cu ochii mei,se plimbau amandoi) si i-a bagat astuia numai prostii in cap(am uitat sa va spun ca fostul e un mincinos si jumatate)! De cateva zile,de cand sunt prieteni, baiatul asta trece pe langa mine si nici macar nu ma mai saluta, si din cauza cui? din cauza fostului! parca alt baiat cu care sa se imprieteneasca n-a mai gasit! l-a gasit tocmai pe asta. Voua vi s-a intamplat asa ceva? si cum ati procedat?

32 răspunsuri:
| Auslesse explică (pentru HikariAi):

Iti multumesc pentru timpul acordat si pentru cuvintele frumoase! Numai bine!happy

| HikariAi a răspuns (pentru Auslesse):

Cu placere! Ma bucur ca te-am ajutat! Numai bine si tie!