| Rubiishor a întrebat:

Am si eu o mica problema. Acum 2 zile eu impreuna cu iubitul meu am implinit o luna de cand suntem impreuna. Problema este ca toti din jur il considera nesimtit si pe ascums isi bate joc de mine. Eu nu il consider asa. Adevarul este ca este doar super gelos si se supara daca nu ii zic adevarul.
Noi am decis sa le spunem tuturor ca ne-am despartit dar sa fim impreuna pe ascuns, sa ne ferim de gura rea a celorlalti.
Credeti ca e bine?
FUNDA love struck

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu e bine ce a-ti hotarat voi pentru ca dati satisfactie celor din jur

| luncasu a răspuns:

Hmmm nu stiu cat de bine este faptul ca va ascundeti ....va e rusine unul cu celalalt? eu nu prea tin cont de parerea altora dar de cele mai multe ori e bine sa mai plecam sh urechea... daca ai o relatie mai stransa cu mama ta intreab-o pe ea care e treaba dk e potrivit pentru tine.ea stie cel mai bine crede-ma!

| dumixer a răspuns:

Nu e bine sa aveti o relatie ascunsa pentru ca poat un baiat se va da la tine de fata cu el... iar a cele persoane care tu le numesti prieteni ar trebui sa isi vada de treaba lor pentru ca e relatia ta nu a lor si sincer ei nu iti sunt prieteni pentru ca te vorbesc pe la spate. daca tu ti la el si el la tine nu renuntati pentru ca nu aveti de ce... big grin

| Stanescu_Alina_1977 a răspuns:

Tie iti convine situatia? Si ma refer la gelozie, nu la ascunderea relatiei. " Adevarul este ca este doar super gelos si se supara daca nu ii zic adevarul"...crezi ca in viitor va fi altfel? Nu te amagi singura