Asa mi s-a intamplat si mie a zis ca ma iubeste dar apoi a fost mai rau parerea mea nu o sa se schimbe si u o sa suferi mai mult
MissChocolatte, ai scris "Azi la scoala nici nu m'a bagat in seama cu toate ca am acceptat sa fim din nou impreuna" pai asta ce inseamna?, u ai gresit ca iai marturisit lui tot, ca ti la el si il iubesti mult si asta la facut sa se simta ca si cum ai fi propietatea lui si poate sa faca in continuare ce vrea cu tine, si'a batut odata joc "atunci" dar a facut'o si la scoala.ce te face sa crezi ca nu va face in continuare? dupa spusele tale e clar.e curvar si se crede un Justin Bieber si ca sa il faci sa se simta si el putin acolo prost, poti face un mic teatru la scoala cu fata mai multi si ii dai papucii tu, nu te merita da'l incolo.
Daca tu ai ajuns la concluzia ca si-a batut joc, deci nu ti-a demonstrat ca te iubeste, de ce ai acceptat? Sa inteleaga toate fetele, baietii nu se schimba mai ales pentru voi . Cum il iei asa il ai!
Sa revenim, tu ar trebui sa iesi cu el si sa lamuresti unele chestii. Asta daca inca il iubesti. Daca nu, dai direct papucii . Bafta
Lasál, ce gandire ai si tu. Dacá isi bate joc de tine nu are rost sa mai continui cautáti un báiat serios.