Depinde doar de tine ce se va intampla, si indiferent de ce sfat iti ofer eu sau oricine altcineva tu tot o sa faci asa cum vrei tu. Acuma tu te afli intr-o situatie cam delicata si ma indoiesc ca o sa iesi bine.Cel mai probabil se va intampla 1 din 2 lucruri. 1 El te va lasa uitari si cel mai probabil va nega ca a fost vreodata cu tine, sau 2 se va desparti de actuala sa prietena si va sta cu tine un timp. Gandeste-te ca daca el a inselat-o pe prietena lui cu tine atuncea chiar daca ar fi sa se implice intr-o relatie cu tine nimic nu il va impiedica sa te insele si pe tine.Eu iti recomand sa reunuti la ideea de a fi cu el si cauta o alta persoana fara obligatie si care sa nu te foloseasca doar pentru sex.
Nu trebuie sa iti para rau pentru ce s-a intamplat sexul e ceva natural si foarte placut, dar nici sa nu te lasi folosita. Decizia e a ta.
Pana am ajuns la final, am uitat inceputul! Da, pe scurt...te-ai tavalit cu unu care e intr-o relatie! Atata vreme cat tu ai stiut de la inceput, situatia lui...nu cred ca ai dreptul sa te ridici cu vreo pretentie! Tu, acceptand combinatia asta de 3 luate cate 2, ti-ai facut o relatie just for sex! Ai 2 variante, ori renunti, ori te complaci!
Felu astia de baieti sunt peste tot ala e barbat insurat cauta aventuri pentru ca pasarica nu-i acasa si tu ai cazut in plasa lui
asa ca ferestete de felul asta de baieti ca nu ai sa faci nimic cu ei nici o data dc n-ai ramas cu baiatu cu care ai stat 3 ani
el poate chiar te iubea