Te simpatizeaza doar ca pe un elev grijuliu; eu zic sa iti vezi de alte fete, mai de varsta ta; dar daca tu tii mortis de profa asta, fai un biletel, si daruiestel cumva gen "o compunere mai speciala" in acel biletel ii spui ceea ce simti tu pentru ea si aceasta iti va da cu siguranta un raspuns cat se poate de serios, astfel vei vedea care este adevarul. Totusi merita sa incerci
Esti copil. Visezi la lucruri anormale, daca iti zambeste, iti zambeste doar ca sa se faca placuta ca si profesoara, sa inveti mai cu placere. Fi sigura ca ea la 28 de ani are o rel daca nu e chiar casatorita. Visezi prea departe, fi cu cipoarele pe pamant!
Pai poti sa stii ca invat mai mult si cu mai multa placere...Dar totusi parca e o prea mare coincidenta ca de fiecare data ma trimite pe mine sa-i aduc diverse lucruri, ca eu mereu sunt primul care citeste tema plus ca la teste e mai ingaduitoare cu mine...Nu stiu ce sa cred!
Te simpatizeaza doar ca pe un elev grijuliu; eu zic sa iti vezi de alte fete, mai de varsta ta; dar daca tu tii mortis de profa asta, fai un biletel, si daruiestel cumva gen "o compunere mai speciala" in acel biletel ii spui ceea ce simti tu pentru ea si aceasta iti va da cu siguranta un raspuns cat se poate de serios, astfel vei vedea care este adevarul. Totusi merita sa incerci
In momentul in care profa intreaba ceva in clasa tu ridici mana si daca te pune sa raspunzi ii zici ca o iubesti, evident toti o sa rada si o sa o i-a toti in semn de caterinca da e un fel de a te elibera
OOauuu! ai o ocazie foarte mare in viata daca profa iti zambeste atat de des inseamna ca chiar te place...Du-te si spune-i in fata ca o placi s-ar putea sa te inteleaga, veti forma un cuplu minunat!
Chiar crezi? ....acum abia astept ziua de maine
Uite,poate am fost putin prea dura...e adevarat esti un copil poate te simpatizeaza ca elev si pentru cunostintele tale
Pana mea, vorbesti serios? Eu spun ca nu ii place de tine si nu-ti mai face sperante...in plus totii profesorii mei zambesc. Ce ar trebui sa cred?
Chestia e ca imi zambeste tot timpul cand are ocazia, nu stiu ce sa mai cred, plus ca atunci cand uita ceva, ma trimite pe mine sa il aduc din cancelarie...
George0197 întreabă: