| SimpaticulSupranatural a întrebat:

Buna TPU am si eu o mica problema.de la o vreme imi place sa ma aranjez sa-mi fac manichiura, pedichiura sa ma epilez peste tot, nu numai in zona inghinala.Imi place sa stau ore in fata oglinzii sa ma pensez sa-mi storc cosurile si sa ma admir.Nu stiu ce se intampla cu mine, prietenii mei spun ca ma port ca o "pzda". Ajutati-ma va rooog! Vestita funda.

7 răspunsuri:
| aHaHa_3297 a răspuns:

Devi un travestit, asta e.

| condemnedAntagonist a răspuns:

Prietenii tai nu stiu ce zic trebuie sa iti vezi corpul ca pe un templu sa il ingrijesti dar nu exagerat nu trebuie sa faci doar asta ore

| Clarity a răspuns:

Poi cat timp iti plac fetele ii ok big grinbig grin, alti baieti chiar le pasa cum arata si vor sa arate cat mai bine pentru fetewinking, sper fete sa vrei :*winking

| IloveDamon a răspuns:

Esti metrosexual, don't worry. Grija de sine e un lucru bun, dar in cazul unora este excesiva!

| SlowLikeSnow a răspuns:

Esti metrosexual, mie ca fata mi se pare super, inseamna caesti mult mai ingrijit si nu doar un baiat ci un baiat ingrijit:* in locul tau as fi ff mandra>:d

| XxLorexX a răspuns:

Esti gaywinking

| XxLorexX a răspuns:

Sa fim seriosi... ce fata ar vrea un baiat care sta mai mult in oglinda decat ea? rolling on the floor