anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPUsad!

Am si eu o mica problema e vorba despre prietenu meu eu am 19 ani el 20 si problema e ca s-a racit asa un pic de mine dar va pot spune nu au fost certuri sau ceva de genu sa intervina cineva intre noi pur si simplu asa de vreo 2 saptamani asa e cam rece am zis ca va fi totul bine am zis ca poate isi revine dar nu sad! El e mai preocupat cu jocul lui "wow" decat cu mine! Se joaca la pc imi zice ca se plictiseste! Noi nu suntem din acelasi oras stam la 30 de km distanta sad Oare e chestia asta ca nu-s zi de zi cu el!

Aiurea sincer cred ca se va destrama tot ce am cladit in 2 ani apoi daca ma bag sa vorbesc cu el si ii zic de ce se comporta asa imi va zice"Eu nu am nimic zana ti se pare" :-J!
Poate nu o avea el nimic dar indiferenta lui ma cam doare voi ce credeti sad?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Se spune asa, daca el e indiferent o data tu trebuie sa fii de zece ori mai indiferenta.Deci,nu-l cauta,nu-i mai pune intrebari,prefa-te ca nimic nu s-a intamplat,raspunde-i si tu la fel-ti se pare-si cand veti fi impreuna fii foarte vioaie,foarte vesela, nebunatica, asa ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.Imediat cum nu va mai vedeti,iar fii indiferenta-complet. Daca-i faci vreo doua dusuri din astea scotiene,sa vezi ce dragut se va purta apoi! Hai, bafta si fa-ti planul cat mai bine! Pa, pa!

3 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna,poate a intervenit monotonia intre voi; sau poate trece si el printr-o perioada mai proasta sau e confuz.
Fiecare are momente in care nu are chef de nimic, poate are anumite probleme sau doar ti se pare tie, poate.
Mai asteapta sa vezi cum se comporta in continuare.Si eu de multe ori ma enervez pe prietenul meu ca uneori sta mai mult timp cu prietenii decat cu mine,dar am incercat sa discut cu el,nu prea a mers,asa mi-am vazut de treaba,mi-am gasit si eu alte ocupatii in lipsa lui si am incercat sa nu imi fac tot felul de ganduri si sa ma intristez.
Eu zic ca sa faci putin pe indiferenta si sa faci diferte activitati, sa nu arati ca te doare indiferenta lui, fi si tu indiferenta sa vezi reactia lui.

| alexutza003 a răspuns:

Da cred ca stiu la ce te referi
dar te-ai gandit ca poate a intervenit monotonia incearca sa il surprinzi cu lucruri noi sa faceti lucruri noi ofera-i niste teluri pentru care sa isi dea interesul

| sdasfgasgaads a răspuns:

Aa si eu cand jucam eram foarte nervos mai ales in perioada cand incepi sa joci stai mult sa-l inveti...incepi sa fi nervos mai mereu si sa sa stai sa joci jocul acela...din pacate nu prea ai ce sa-i faci pentru ca jocu ala provoaca dependente si blizz mai zic in joc(Everything must do whit moderation even World Of Wacraft)