~Una la mana~
-Draguta nu pune botul la toate raha. turile ce ti se aduc la cunostinta de catre o fata pe care tu personal nu o cunosti deloc, probabil o maniaca geloasa/invidioasa pe tine, cine o sti motivul pentru care incearca sa te sperie cu amenintari...
~Doi la mana~
-Iubitul tau daca intr-adevar tine la tine atunci ar trebui sa actioneze, sa incerce sa-ti ia apararea...sa faca ceva intelegi unde bat eu?
-Stiu ca esti inca micuta si poate nu realizezi inca dar ti-o spun eu de pe acum, ca tot te mananca sa ai relatii cand tu inca ar mai trebui sa te joci cu papusile, sa stii: Orice persoana normala, ce-si iubeste aproapele, va actiona numaidecat (pentru ai sari in ajutor) cand va realiza ca siguranta acestuia/acesteia este periclitata... understood?
~Trei la mana~
-Totusi ai grija de tine, eu sincer te-as sfatui sa-ti gasesti pe unu de varsta ta ori cu un an mai mic-mai mare dar nu mai mult.
-Tipul tau are saptesprezece ani nu?
-In general majoritatea celor cu varstele cuprinse intre cincisprezece si douazeci de ani nu au in cap decat un singur lucru cu o fata/femeie...
-Copiii din ziua de azi sunt mult mai precoce/ mai versati, deci sunt sigura ca vei intelege tot ce am vrut sa-ti comunic.
Numai bine si
sa fi fericita.