| PDM2000 a întrebat:

Buna TPU...happy
Am si eu o mica problema...eu stau cu un baiat de o luna si 3 saptamani mentionez ca am 12 ani si el 17.
Intr"una din zile a intrat o fata pe facebook de 19 ani p mine si mi-a spus sa ma despart de pretenul meu deoarece il stresez ca ii ea cu el si chesti de genu [iar eu cu el n-am mai vorbit aproape de 2 saptamani si ceva] m-a amenintat ca vine la scoala mea si ca ma bate. Eu i-am spus prietenului meu ce s-a intamplat si a negat ca nu o cunoaste si ca nu stiu ce. Iam spus si colegei mele care mi-a spus ca o cunoaste si ca i cam nebuna fata si mi-a zis ca mai bine sa ma despart de el pentru binele meu... insa nu as vrea sa dau cu picioru la o persoana care ma iubeste.sad Eu tin la el dar nu pot sa spun ca il iubesc si nu stiu ce sa fac sad intr'un fel as vrea sa ne despartim insa intr'altu nu...

31 răspunsuri:
| Jυsтℓσяγ a răspuns:

~Una la mana~
-Draguta nu pune botul la toate raha. turile ce ti se aduc la cunostinta de catre o fata pe care tu personal nu o cunosti deloc, probabil o maniaca geloasa/invidioasa pe tine, cine o sti motivul pentru care incearca sa te sperie cu amenintari...

~Doi la mana~
-Iubitul tau daca intr-adevar tine la tine atunci ar trebui sa actioneze, sa incerce sa-ti ia apararea...sa faca ceva intelegi unde bat eu?
-Stiu ca esti inca micuta si poate nu realizezi inca dar ti-o spun eu de pe acum, ca tot te mananca sa ai relatii cand tu inca ar mai trebui sa te joci cu papusile, sa stii: Orice persoana normala, ce-si iubeste aproapele, va actiona numaidecat (pentru ai sari in ajutor) cand va realiza ca siguranta acestuia/acesteia este periclitata... understood?raised eyebrows

~Trei la mana~
-Totusi ai grija de tine, eu sincer te-as sfatui sa-ti gasesti pe unu de varsta ta ori cu un an mai mic-mai mare dar nu mai mult.
-Tipul tau are saptesprezece ani nu?
-In general majoritatea celor cu varstele cuprinse intre cincisprezece si douazeci de ani nu au in cap decat un singur lucru cu o fata/femeie...
-Copiii din ziua de azi sunt mult mai precoce/ mai versati, deci sunt sigura ca vei intelege tot ce am vrut sa-ti comunichappy.

Numai bine si
sa fi fericita.