| Giada a întrebat:

happy Am si eu o mica problema: imi place tare mult de un coleg de clasa si el cam stie asta. De cand s-a despartit de prietena lui am incercat tot mai mult sa ma apropii de el si cred c-am reusit intr-o oarecare masura. =D Ideea e ca ultima data cand am vorbit cu el mi-a zis ca daca vara asta ajung la un suc in orasul in care locuieste el sa-l anunt si pe el.

Cum ar trebui sa interpretez asta? Ca vrea sa iesim doar noi? Sau cu colegi de-ai nostri, prieteni?

Multumesc. happy

Răspuns Câştigător
| Capriciu a răspuns:

Buna! Din ceea ce ai spus tu cred ca el doreste numai cu tine sa iasa la un suc si sa stati de vorba si poate sa va apropiati tot mai tare unul de celalalt.Merita sa incerci, deci du-te si sper sa iti reuseasca intilnirea.Succes!

6 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

Eu cred ca va vede doar ca pe 2 prieteni si atat.

| HaLoGeNNN a răspuns:

Daca sunteti decat voi doi inseamna ca va intalniti
daca sunteti mai multi nu e intalnire

| elComandantee a răspuns:

Că vrea să vă întâlniţi.
Oricum... oraşul în care locuieşte el?! Să înţeleg că staţi în oraşe diferite?
Dacă cauţi o relaţie serioasă nu merge. Dacă cauţi doar aventură şi distracţie e perfect.

| Giada explică (pentru elComandantee):

El sta in oras, iar eu la tara. De aceea zicea asta. happy

| Walve a răspuns:

Te duci si afli.

| AndaBăă a răspuns:

Păi vrea să vă intalniti si sa mergeți la un suc. happy
După cum am inteles stați in orașe diferite...păi stii care-i faza.că nu cred că o să meargă relația doar daca e un baiat de treaba si care nu este capabil să inșele. Fă-ți timp și mergi in orașul in care stă ( daca e aproape ) si va intalniti..etc. Te descurci tu. Baftă :*