| OchiCaprui112 a întrebat:

Am si eu o mica problema... iubitul meu devine stresan, adica vrea sa o tinem mereu in "te iubesc" si chesti de genul asta (cam ciudat pentru un baiat nu?big grin) am tot tinuto asa foarte mult timp dar eu mam cam plictisit. Adica eu chiar il iubesc dar deja devine stresant cu asta big grin ce credeti ca trebuie sa fac?sad

Răspuns Câştigător
| rousz a răspuns:

Buna! Vorbeste cu el, normal ca dupa un timp atata te iubesc te iubesc te plictiseste, poate ca daca-i spui ca ar trebui sa mai renuntati la te iubesc va crede ca nu-l mai iubesti sau ca te-ai plictisit de el, gaseste un moment si vorbeste cu el, de ce e ciudat pentru un baiat? pentru ca e baiat? Te iubeste e normal si poate ca vrea s-o sti si poatre e el mai lipicios asa! ai grija, esti norocoasa :*

3 răspunsuri:
| UbexFlo a răspuns:

Pai nu prea esti romantica. Vrea sa simta mereu ca il iubesti, nu doar cand iti vine tie sa-i zici"te iubesc"

| Rebecca009 a răspuns:

Stai linistita. Treptat acel " te iubesc " se va transforma intr-un "du-te fa-mi un sandwich!"

| cucaracia a răspuns:

Eu aud multele ca se pland de faptul ca "nu ma iubeste". acum. daca te iubeste tot nu e bine.
as vrea sa pun si eu o intrebare. sunt multumite femeile vreodata cu ce au?