| kilometru0 a întrebat:

am si eu o mica problema! Mergeam odata pe strada si pe banca am vazut-o o fata, pot sa zic ca a fost dragoste la prima vedere, am trecut de mai multe ori pe acolo se uita la mine ma uitam la ea foarte intens! Seara am facuta pe facebook am gasit-o am intrat intr-o discutie, apoi na pur si simplu sa terminta conversatia cu : trebuie sa plec mai vorbim! Apoi a 2 a zi m-am interesat de ea, am aflat ca e o fata cuminte, foarte cuminte, a avut un prieten, dar ala si-a batut joc de ea, adica se vedeau odata pe saptamana! Apoi am mers sa ma intalnesc cu ea si cand ne-am vazut ea sa inrosit foarte tare, se balbia si eu la fel! Apoi a ramas ca sa ne vedem la un suc, dupa ore, am fost am cumparat un trandafir, iar cand m-am intalnit cu ea, l-am dat s-a facut din nou foarte rosie, apoi am mers la un suc si am povestit vreo 4 ore! Si am inceput sa vorbim mult si bine pana cand i-am mai facut o supriza si i-am zis daca vrea sa fim impreuna si ea a zis ca da, si apoi mi-a zis cas super dragut, dragastos, sufletist, adica am si plans pentru ea, la toate printenele ei a spus ca sunt super dragut, ...etc Acum sunt cu ea de o saptamana dar e o problema, parca nu o vad fericita, adica nah mi-a zis ca tine la mine dar nu poate sa spuna ca ma iubeste sau ceva de genu! Posibil sa cer prea mult intr-un timp asa de scurt!

3 răspunsuri:
| MiruD a răspuns:

Nu faci nimic daca o presezi.
Eu cred ca este fericita langa tine, doar ca este prea timida ca sa isi manifeste aceasta fericire si iubire fata de tine. Ai rabdare, pentru ca o sa vina timpul cand sa faca si asta. Dar ii trebuie timp ca sa se acomodeze in noua relatie si cu noul iubit!winking

| HoTSaucE a răspuns:

Las-o sa respira mailaughing
Considera-te norocos ca a acceptat sa iesiti. Dupa o saptamana ce vrei sa iti spuna? Inca te cunoaste.
Mai lasa sa treaca timpul pana vezi ca nu se mai rusineaza, sa se obisnuiasca cu tine deoarece se vede ca ea este mai timida.
In rest...bafta in continuare!happy

| y0nelitHa a răspuns:

Heii buna.eu am 16 ani si sunt cu iubitul meu de 2 ani:d el a stat mult si bine pana am acceptat sa fiu cu el, a stat un an de zile. Apoi pe 3 iunie 2012 am acceptathappy si el imi spunea ca ma iubeste din prima zi, dar eu aveam o teama, rusine, eu nu cred ca nu tine la tine... tine...dar e mult prea devreme pentru ea sa spuna TE IUBESC.tu arata.i in continuare ca ti la ea happy si o sa vezi ca totul va fi binehappy va veni momentul sa spuna si eahappy sa va tina pentru ca vad ca vorbesti cu mult drag despre eahappy