Buna! Mai intai, am nevoie de 1 detaliu, cati ani aveti? Ei bine, daca el are o varsta mai "frageda" [13-14 ani] e evident ca nu este destul de matur pentru. a avea o relatie, noi baietii ne maturizam mai greu, deci ca urmare el o sa se joace in continuare CS.
Din cate imi tot spui, el evita sa vorbeasca cu tine, cu motivul ca se joaca CS, e evident ca un joc este mai important pentru. el ceea ce imi da de gandit daca e in stare sa aiba o relatie.
Sfatul meu este sa porti o discutie cu el pe aceasta tema, spune-i care iti sunt dezamagirile, explica-i ca relatia nu poate continua asa si ii dai o zi-doua sa se gandeasca la ce doreste.In functie de cum reactioneaza, de cum se comporta tu trebuie sa iei o decizie, daca continui cu el sau nu. Daca doar iti produce suferinta, lasa-l si cauta-l pe altu` cuminte care stie sa te aprecieze
Buna! Sincer sa zic, te contrazic [partial]...Aici este vorba doar despre un copil pana la urma de 13-14 ani care inca nu a trecut prin "viata", si doreste sa se relaxeze, sa se distreze [ca sa zic asa] si o face prin intermediul jocurilor.
Ce ai zis tu este si adevarat, unii chiar nu stiu sa aprecieze iubirea ce le ofera o femeie, insa altii chiar pun pe primul loc fericirea partenerului, faza este ca trebuie sa cauti bine de tot ca sa gasesti asemenea oameni si sa ai putin noroc.
Da, este adevărat și ce ai zis tu. Unii oameni nu au norocul de un/o soț/soție care să aibă timp de el/ea. Asta este viață. Da, e adevărat, un copil de 13-14 ani se relaxează, nu știu ei, n-au trecut încă prin viață. Dar, va veni și timpul lor.
O seară frumoasă!
El crede ca jocul e mai important ca tine, spune-i parerea ta despre asta si lasa-i o saptamana la dispozitie sa se schimbe, daca vezi ca se comporta la fel e mai bine sa va despartiti asa nu are rost.
Intrebarea nu corespunde categoriei,va fi mutata la cea corespunzatoare.Numai bine.
Din punctul meu de vedere intrebarea corespunde categoriei corecte