| SweeteLovee a întrebat:

Am si eu o mica problema:prietenul meu cand intra pe calculator se joaca mereu Counter Strike, intra pe mess pe invizibil si nu ma baga in seama pe mess... Ce sa fac? Credeti ca jocul e mai important pentru >el?

Răspuns Câştigător
| JoshuaNNN a răspuns:

Buna! Mai intai, am nevoie de 1 detaliu, cati ani aveti? Ei bine, daca el are o varsta mai "frageda" [13-14 ani] e evident ca nu este destul de matur pentru. a avea o relatie, noi baietii ne maturizam mai greu, deci ca urmare el o sa se joace in continuare CS.
Din cate imi tot spui, el evita sa vorbeasca cu tine, cu motivul ca se joaca CS, e evident ca un joc este mai important pentru. el ceea ce imi da de gandit daca e in stare sa aiba o relatie.
Sfatul meu este sa porti o discutie cu el pe aceasta tema, spune-i care iti sunt dezamagirile, explica-i ca relatia nu poate continua asa si ii dai o zi-doua sa se gandeasca la ce doreste.In functie de cum reactioneaza, de cum se comporta tu trebuie sa iei o decizie, daca continui cu el sau nu. Daca doar iti produce suferinta, lasa-l si cauta-l pe altu` cuminte care stie sa te aprecieze big grin

6 răspunsuri:
| hideaway a răspuns:

Bărbații ăștia. Niciodată nu au timp de noi! straight face

| JoshuaNNN a răspuns (pentru hideaway):

Buna! Sincer sa zic, te contrazic [partial]...Aici este vorba doar despre un copil pana la urma de 13-14 ani care inca nu a trecut prin "viata", si doreste sa se relaxeze, sa se distreze [ca sa zic asa] si o face prin intermediul jocurilor.
Ce ai zis tu este si adevarat, unii chiar nu stiu sa aprecieze iubirea ce le ofera o femeie, insa altii chiar pun pe primul loc fericirea partenerului, faza este ca trebuie sa cauti bine de tot ca sa gasesti asemenea oameni si sa ai putin noroc.

| hideaway a răspuns (pentru JoshuaNNN):

Da, este adevărat și ce ai zis tu. Unii oameni nu au norocul de un/o soț/soție care să aibă timp de el/ea. Asta este viață. Da, e adevărat, un copil de 13-14 ani se relaxează, nu știu ei, n-au trecut încă prin viață. Dar, va veni și timpul lor.winking
O seară frumoasă!

| colorsfive a răspuns:

El crede ca jocul e mai important ca tine, spune-i parerea ta despre asta si lasa-i o saptamana la dispozitie sa se schimbe, daca vezi ca se comporta la fel e mai bine sa va despartiti asa nu are rost.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebarea nu corespunde categoriei,va fi mutata la cea corespunzatoare.Numai bine.

| djgabisuciu a răspuns (pentru anonim_4396):

Din punctul meu de vedere intrebarea corespunde categoriei corecte