| eu_6788 a întrebat:

Buna TPU

Am si eu o mica problema si chiar nu stiu cum sa o rezolv.
Un baiat de la mine din cartier s-a indragostit de mine si mi-a trimis un mesaj in care mi-a spus "Te iubesc mult. Dar tu ma iubesti raspunde sincer".
Dar eu nu stiu ce sa spun ca sa nu il ranesc si totusi sa ramanem prieteni si am uitat sa mentionez ca e mai mic cu un an decat mine.
Eu sincer tin foarte mult la el dar ca la un frate nimic mai mult.
Va rog sa ma ajutati cat mai repede
PLIZZ

Răspuns Câştigător
| Floreenofficial a răspuns:

Sa stii ca asta nu poate impiedica o relatie sa existe...varsta.Dar ca sa nu il ranesti (ar putea suferi mult sad )spune-i adevarul.pana la urma e mai bine decat sa minti!
succes! :*

8 răspunsuri:
| bOse a răspuns:

Spune-i adevarul.

| jolie a răspuns:

Ii trim un sms si spui asa:si eu te iubesc enorm ca pe fratele meu mai micwinking

| floaredecires a răspuns:

Buna happy Si eu am fost pusa intr. o asemenea situatie asa ca as putea sa iti dau sfaturi din proprie experienta. Bineinteles ca fiecare persoana e diferita in felul ei asa ca ceea ce a mers la mine s.ar putea sa nu functioneze si la tine dar tu cred ca stii cel mai bine. Ai putea sa il rogi sa mergeti la o plimbare sau un suc doar voi doi si sa incerci sa lamuresti situatia. Explica. i ca tii la el ca la un frate dar nimic mai mult. Daca nu intelege ai putea sa. i spui ca daca tine cu adevarat la tine te.ar sustine oricum si ti.ar ramane prieten chiar daca nu vrei sa fiti impreuna. Daca insista si nu intelege cu frumosul poate ar trebui sa te gandesti ca nu iti era atat de prieten cum credeai ci a incercat sa se apropie de tine doar ca sa fiti impreuna. Oricum iti doresc multa bafta si sper ca raspunsul meu sa te fi ajutat. Si in caz ca te intrebai eu si baiatul respectiv am devenit chiar mai buni prieteni fiindca a inteles ca nu merita sa renunte la prietenia noastra pentru un lucru care nu avea sa se intample. happy

| Punky a răspuns:

Cel mai bine e sa-i spui adevarul adica,"da, te iubesc, ca pe un frate.nu te pot vedea mai mult de atat."Daca e un baiat cu cap va intelege.

| Lorien_2084 a răspuns:

Daca nu-l iubesti, nu-l induce in eroare. spune-i sincer cum stau lucrurile, ca ai ceva sentimente pentru el, dar ca ele inca nu sunt in stadiul de iubire. poate, cu timpul, cu multa rabdare, aceste sentimente se vor transforma in dragoste, cine stie? Depinde doar de rabdarea voastra.

| KATTY_9143 a răspuns:

Pai cred ca ar trebui sa ii spui adevarul... Poti sa incerci sa te intalnesti cu el fata in fata si sa ii spui ca tii ls el ca la un frate mmai mic.Cred ca nu se va supara mult pe tine daca intr-adevar te place.
Uite niste sfaturi:

Dragostea este ca o sticla…este mai bine sa o lasi sparta decat sa te tot ranesti incercand sa o refaci la loc.

Te simti sufocata in relatia ta? Ai tot incercat sa refaci ce nu merge, dar degeaba? Ei bine, sa atarni de o astfel de relatie nu e chiar ok. Daca relatia voastra nu merge, din punctul tau de vedere, desparte-te de el. Este mai bine sa treci peste si sa mergi mai departe. Desi sa lasi pe cineva pe care ai iubit nu este deloc usor, respingerea doare pe fiecare. Dar daca despartirea este facuta cum trebuie, lucrurile vor fi putin mai nedureroase pentru amandoi.

Evita alunecarile usoare – spune-o verde in fata
Nu merge pe ideea ca incetul cu incetul, se va taia legatura dintre voi. Mai bine desparte-te pe loc. Abuzul emotional este o otrava lenta care doare mai mult ca un glont rapid. De fapt, incertitudinea poate lovi mai mult in mintea oamenilor care nu tolereaza un „nu". Reducand numarul apelurilor sau neraspunzandu-i la telefon, ar putea sa il lase dezamagit. In loc, rupe relatia ca un plasture si va durea doar o data.

Nu fi dura – acorda-i o nota de compasiune
Sa te desparti brusc nu inseamna ca trebuie sa il sochezi la telefon sau prin email. Un sms poate fi si mai rau. Nimanui nu-i place sa vada un mesaj: „Buna! Tocmai te-am parasit, asa ca bucura-te de independenta!". Intalneste-te cu el in persoana si spune-i direct de ce nu vrei sa mergeti impreuna mai departe. El are nevoie de o explicatie, totusi. Nu-l lasa sa se intrebe si sa se consume cu ce a mers rau.

Despartirea nu inseamna sa pleci de tot – mai da-i un timp
O data ce i-ai spui, nu te astepta la o reactie imediata. El abia a avut socul vietii sale, asa ca da-i timp sa realizeze ce s-a intamplat si lasa-l sa reactioneze. Nu te face nevazuta. Fii rabdatoare, calma si altruista.

Locurile publice sunt pentru intalniri – despartirea este privata
Niciodata sa nu il parasesti in locuri publice. Va fi greu pentru amandoi. Fetele sunt sensibile si de obicei izbucnesc in lacrimi. Dar si barbatii sunt spontani in emotii. Asa ca evita scenele, alege un loc comod unde aveti intimitatea necesara.

Nu fi surda la ceea ce are el de spus – asculta-l cu atentie
Deja te-ai gandit si ai rupt relatia; i-ai spus ce crezi. Acum lasa-l si pe el sa exprime ceea ce crede. Nu fi aiurita. Asculta ce are de spus si calmati lucrurile impreuna. Asta va va ajuta pe termen lung!

Nu retrage ce ai hotarat – fii ferma
Va izbucni si te va atinge in corzile sensibile sufletesti, dar este ceva natural pentru ca este dureros. Nu-ti schimba pozitia insa doar pentru ca il simpatizezi. Aminteste-ti ca relatia nu a mers pentru voi doi. Sa duci relatia mai departe nu va fi benefic pentru nici unul.
sper ca te-am ajutat:*
Mult succes :*

| inger_5358 a răspuns:

In dragoste nu exista varsta iuli...de ce nu-i spui cu adevarat ce simti pentru el asa e cel mai bine, cred eu.

| ess a răspuns:

Incearca sa-i spui adevarul...motivind ca nu esti gata pentru o relatie, trebuie sai spui ceva credibil ca sa creada, spune-i adevarul ...citva timp o sa se supere apoi tot o sa fie normal.