Eu cred ca e simpla situatia
Trebuia sa ii spui candva, ca nu se poate altfel trai cu o asemenea informatie.
Si momentul ales este perfect pentru ca nici nu mai sunteti copii si nici nu va distrugeti familia.
Daca il poti face sa te asculte, sa ii spui motivele tale (motiv avort si motivul de ce nu iai spus atuncea), care sunt intemeiate, cere-ti scuze (el se simte violat acum) si fa-l sa inteleaga ca nu se va mai intampla asa ceva niciodata si lasa-l sa rumege, sunt convins ca o sa ii treaca si va intelege.
si cand asta se va intampla o sa imi dai o fundita
Absolut deloc, sunt sigura ca iti este recunascator ca ai fost sincera si i-ai spus dar problema este ca tu i-ai spus de abia dupa 5 ani, asta dand dovada de neincredere! El probabil crede ca nu ai crezut in el si i-ai ascuns asta, poate regreta ca nu si-a putut da seama si ca tu ai suferit atat de mult singura!
Daca te iubeste cu adevarat, te va ierta pentru ca in asta consta dragostea, fiecare om greseste tu trebuie doar sa ai rabdare si sa il incurajezi fiind mult mai sincera explicandu-i cum te-ai simtit si cat de rau iti pare si bineinteles promitandu-i ca vei fi mai sincera cu el de acum in colo! Totul va tece cu timpul!
Mult noroc!
Daca ii spuneai atunci, cred ca totul se termina nasol. Nu cred ca se apuca el sa munceasca ca sa cresteti un copil. Acum este mai matur si vede cu alti ochi problema asta, probabil de asta s-a suparat. Trebuie sa inteleaga, ca erati tineri amandoi si tu nu puteai sa iti distrugi viitorul din cauza unui copil. Ai facut bine, stai linistita.
Ai facut o greseala ca nu i-ai spus la momentul potrivit.adica atunci cand ai ramas insarcinataacum... daca aveti atata timp impreuna poate te va ierta dar e greu sa treci peste pierderea unui copil poate el chiar si-l dorea
Nu ne permiteam. oricum el imi spusese ca daca se va intampla asa ceva sa fac avort.sunt chiar disperata.nu mai vorbeste cu mine
Daca asta isi dorea el atunci de ce e suparat pe tine acum? din ce cauza nu va permitea-ti? a banilor? sau a imprejurarilor?
Este deranjat ca nu i-am spus atunci..si din cauza banilor, si ca eram foarte mici...cum eu as putea sa fac un copil la 17 ani...(
Nu cred ca e greseala ca iai spus
da-i timp sa se gandeasca dar mai intai explica-i de ce ai facut asta (prin mesaj eventual), depinde de el daca poate sau nu trece peste asta
Iar AmaToaRea e o berbeca, nu a pierdut un copil
iai spus cand trebuia, asculta un barbat
Chiar crezi? ca am facut bine?
Eu cred ca e simpla situatia
Trebuia sa ii spui candva, ca nu se poate altfel trai cu o asemenea informatie.
Si momentul ales este perfect pentru ca nici nu mai sunteti copii si nici nu va distrugeti familia.
Daca il poti face sa te asculte, sa ii spui motivele tale (motiv avort si motivul de ce nu iai spus atuncea), care sunt intemeiate, cere-ti scuze (el se simte violat acum) si fa-l sa inteleaga ca nu se va mai intampla asa ceva niciodata si lasa-l sa rumege, sunt convins ca o sa ii treaca si va intelege.
si cand asta se va intampla o sa imi dai o fundita