Inca nu are incredere totala in tine,nu o conving dovezile tale de dragoste,asa ca pastreaza si ea o mica rezerva.
Vezi foarte bine cat de mult e vehiculata ideea baietilor care doresc doar sex de la o fata,ca mai apoi sa dispara din viata ei,posibil sa fie influentata de lucrul asta chiar si inconstient.
Fata se apara in felul ei de atacul tau sexual,oricat ar fi de subtil.
Si,nu e deloc exclus sa se teama ca marturisindu-ti clar sentimentele ei,ca si inceperea vietii sexuale cu tine,ar putea sa te faca sa-ti pierzi interesul pentru ea si sa treci la o alta!
Cauta sa vorbesti mai mult cu ea pe teme pe care,de obicei,le eviti,discuta despre "voi",in ce faza sunteti,daca are incredere in tine,ce vise are in legatura cu voi... daca discuta cu placere, ai sanse sa poti trece la subiecte ceva mai indraznete, altfel nu.
Un lucru e sigur, oricat de tacuta sau indiferenta ar parea, nici o fata nu sta 8 luni cu un baiat, daca nu are sentimente puternice pentru el.
Asa ca ajut-o sa capete incredere in tine si in relatia voastra, sincer si fara sa te mai gandesti la sex.
Indiferent cat timp va trece.
Daca reusesti, ti se va oferi singura, fara sa-ti mai pui intrebari.
Bună!
Parerea mea este că ar putea fi trei motive: nu este pregătită incă, îi este teamă că relația se poate schimba după și tu o vei părăsi sau nu crede că tu ești baiatul potrivit. Depinde și de situatie.
Daca nu este pregatita de ce o bati la cap? Poate vrea sa se pastreze virgina pana la nunta, nu stiu...insa tie ti se pare mult 8 luni de relatie si deja dragoste, sex? Mie nu.
Depinde de varsta ei si a ta dar daca nu vrea inseamna ca nu e pregatita, eu zic sa o lasi pana cand o sa creda ea ca este momentul.In legatura cu indiferenta te duci la ea o intrebi daca se simte bine, ca pare putin indiferenta, dar nu ii spune ca si cum o "acuzi " ci doar un apropo . Noroc.
Poate nu e pregatita sa inceapa viata sexuala, dar asta va veni de la sine, cand va simti ea ca atunci este momentul.Pare indiferenta? Asta ar trebui sa-ti puna cateva suspiciuni. incearca sa vorbesti cu ea si spune-i de ce se comporta asa.
Pare dar daca mi se intampla cv sau... ii e frica se ingrijoraza ii pasa dar oare de ce vrea sa para indiferenta
?
Eu nu trag de ea cu actele sexuale doar intrebam sa prim si eu un ras dc nu vrea va multumesc pentru raspunsuri
Snapchatbeniiiamin întreabă:
anonim_4396 întreabă:
loramesesan întreabă: