| DelyDelia a întrebat:

Am şi eu o micuţă problemă. Îmi place de un baiat din gaşca cu care mai umblă din cănd in cănd fostul meu prieten ( dar el nu mai este in oraş de mult timp ). Cum să fac să intru în vorbă cu el? Cu toate că baieţi îia nu am o parere prea bună despre mine, iar eu vreau să îi arăt că nu sunt fată rea.

Răspuns Câştigător
| W3R4 a răspuns:

Perfect!
Daca te porti dragut cu el, ai toate sansele, mai ales ca vorbeste cu toti ce il saluta!
Mult noroc! thumbs up

4 răspunsuri:
| W3R4 a răspuns:

Mai bine astepti un moment in care sa fiti doar voi doi,fara ceilalti in jur, si, daca vrei sa-i arati ca nu esti fata rea, ar fi mai bine sa-i spui direct ceea ce simti (va aprecia faptul ca esti sincera) si cine stie, poate cu putin noroc...iti va iesi planul!
Mult succes, indragostito! love struck

| DelyDelia explică (pentru W3R4):

Pai de cand nu am sunt cu ila, el nu ma mai saluta, doar se uita foarte des la mine si uneori imi mai baga si un zimbet de acela mai discret cum s-ar zice. O colega ii vecina cu el si o zis ca ii de treaba si ca vorbeste cu oricine il saluta sau ceva de genul ista.

| W3R4 a răspuns (pentru DelyDelia):

Perfect!
Daca te porti dragut cu el, ai toate sansele, mai ales ca vorbeste cu toti ce il saluta!
Mult noroc! thumbs up

| Lavinia101210 a răspuns:

Pfff...pai pentru inceput poti sa faci rost de id. si nu stiu adica de ce au parere rea despre tine in ce sens?

| DelyDelia explică (pentru Lavinia101210):

Pai fostul meu le-a spus la toti ca eu nu stiu sa apreciez pe nimeni, ca doar imi bat joc de toti, ca nu is fata seriosa, ca nu pot avea incredere in mai nimeni si multe altele, care ce-i drept nu sunt adevarate.