M-as hazarda incercand sa-ti dau un raspuns corect la o intrebare care are o atat de mare doza de "geutate"! Consider ca cel mai indicat ar fi sa-l intrebi chiar pe el deoarece noi nu putem fi cu adevarat obiectivi. Ceea ce este insa absolut sigur in raspunsul meu; Te apreciaza, te iubeste si tine intr-adevar la tine. Multa fericire.
Bravao lui ca nu a vrut sa faca sex cu tine! De ce? Pentru ca nu a vrut sa-ti ia virginitatea.
Ii e frica, sti de ce? Pentru ca prima data doare foarte tare si nu vrea ca tu sa suferi si sa te vada ca plangi.
Fie îi este teamă că după poate nu vă mai înţelege şi ajungeţi să vă despărţiţi iar tu vei fi rănită, fie nu ţine la tine. Oricare ar fi motivul, îi dau dreptate. Eşti mult prea mică pentru a-ţi începe viaţa sexuală. Dacă o vei începe atât de repede sigur vei regreta după.
Pentru ca nu vrea sa devi curva de mica, i-as multumi tipului pentru decizie, sigur te iubeste daca a ales sa nu. Esti foarte mica si oricat de dezvoltata ai fii, crede-ma ca nu merita (si eu am trecut prin ce treci tu pe la 14 ani, eram deja farte dezvoltata nu voiam sa fac nimic dar ma simteam pregatita, pana cand cel mai bun prieten mi-a tinut o ora de sexologie stanjenitare ) Asa ca ai rabdare (si eu am 15 ani si iti spun din tota inima ca daca faci sex la 15 ani esti curva
)
Eu cred ca el isi doreste sa o faca cu o fata mai experimentata decat tine pentru ca acea fata sa ii satisfaca placerile.tu fiind la inceput nu le poti sti pe toate
Te iubeste mult si asteapta sa mai cresti :3 ii apreciez decizia, e una buna
daca-l iubesti, iar el te iubeste destul de mult te va astepta, vei vedea