| evelynne a întrebat:

Am si eu o >nelamurire:" Am avut contacte sexuale neprotejate pe 9, 14 si ieri 21 iunie, iar menstruatia trebuie sa-mi vina normal pe 26( e regulata). Iar de cateva zile ma dor foarte tare sanii. Credeti ca poate fi vb de o sarcina sau e datorita faptului ca ar trebui sa-mi vina?

11 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Mi-e teama ca ai ramas insarcinata...

| AndaWest a răspuns:

Riscul e foarte mare, daca ai noroc nu esti insarcinata dar nu prea credstraight faceai si tu mai multa grija, iti place sa stai cu stres?

| evelynne explică:

Si-a dat drumul in mine...

| razvan1305 a răspuns:

Blackbarbie, sa stii ca nu-i adv ce zici... Chiar daca nu si-a dat drumul in ea asta nu inseamna ca nu poate ramane virgina. Deoarece lichidul pre-ejaculator contine spermatozoizi, deci practic sunt sanse sa ramai insarcinata chiar daca nu si-a dat drumul in tine

| buzeduulci a răspuns:

Evelynne. atat timp cat nu si-a dat drumu nu iti fa griji. big grin
probabil de tor sanii ca iti vine menstruatia.
no worry!
si eu am de multe ori acelasi sentiment, dar de fiecare data imi vine pentru ca stiu ca X nu si-a dat drumu big grin

funda? laughing puppy dog eyes

| buzeduulci a răspuns:

Atat timp cat nu si-a dat drumu in tine*
daca si-a dat drumu cand a scos, tot bine e.
important sa nu fi fost actiunea in corpul tau big grin

| monicutza_5552 a răspuns:

E din cauza faptului ca trebuie sa iti vina. asa mi se intampla si mie happy ma dor sanii cu cateva zile inainte de menstruatie. :*

| nustiucenumesapun a răspuns:

Daca si-a dat drumul in tine doar ieri.si nu si in 9 sau in 14 mergi azi si i-ati pastila da a doua zi.dar daca si-a drumul zilele trecute.eu zic sa mergi la un ginecologhappy
nu vreau sa te speii, dar mai bine mergi din timp. poate se mai poate face ceva.
ai grija de tine >big grin

| blanOs a răspuns:

Depinde, daca si-a dat drumu` pe sani atunci se explica durerea! straight face

| blurixe a răspuns:

Asteapta pana pe 26. Daca iti vine esti ok, daca nu ai ramas insarcinata. In orice caz, slabe sanse sa ramai insarcinata happy

| Aida_2733 a răspuns:

Nu cred ca esti insarcinata ca pe mine ma doare in fiecare luna sanii inainte sa-mi vina mesntruatiasad