Dragă evelynne,
Crede-mă că nu te înţeleg. Îmi amintesc că ţi-am mai răspuns la o întrebare, chiar pe data de 19 iunie în care spuneai că aţi folosit metoda coitului întrerupt şi atât eu, cât şi ceilalţi ţi-am spus că există riscul să rămâi însărcinată pentru că lichidul seminal conţine spermatozoizi. ( http://www.tpu.ro/......n-gravida/ ).
Mă gândeam că răspunsurile noastre o să-ţi dea de gândit, dar văd că nu; ai riscat destul de mult în momentul în care ai folosit metoda coitului întrerupt, de ce ai făcut neprotejat pe data de 21? Pe ce anume te-ai bazat tu când ai făcut lucrul ăsta? Ai crezut că nu eşti în perioada fertilă şi gata, ai cale liberă să faci sex neprotejat? Am auzit (şi sunt sigură că şi tu) mii şi mii se cazuri în care cele care s-au luat după metoda calendarului au au avut rezultate eronate. Fie că au făcut sex neprotejat în perioada fertilă (cu scopul de a avea un copil), fie că au făcut în perioada nefertilă (cu gândul de a se feri de o sarcină).
Trebuie să înţelegi, că nu e bine să rişti atât de mult. Până pe 26-28 iunie vei sta foarte stressată, gândindu-te că poţi fi însărcinată, şi chiar dacă nu eşti, din cauza stressului poate întârzia.
Dacă nu îţi vine menstruaţia, va trebui să faci un test de sarcină peste 21 de zile.
Baftă!
Poi eu folosesc metoda calendarului. Fac sex neprotejat in perioada: cu zece zile inainte de menstruatie si 10 zile dupa aceasta (incuzand si zilele de menstruatie). Deci tu in perioada 16-26 nu e asa mare riscul sa fi ramas insarcinata. Insa pe data de 9 si 14 e o probabilitate mai mare. Cum a zis si cineva mai sus, daca nu o sa-ti vina...da'i fuguta la farmacie si cumpara un test de sarcina
Daca te dor sanii deja.inseamna ca ar trebui sa iti vina ciclul.
daca iti intarzie mergi si cumpara un test de sarcina.desi riscul este cam mic
dar mai bine folositi frate prezervativul si gata cu grijile...parerea mea.si cred ca si a altora bafta
Daca a ejaculat (sau cum o fi) in tine inainte de ciclu sansele sunt ff mari sa fi gravida. atunci cand ti-e rau dupa asta inseamna ca esti gravida dar nu te panica. mai bine viziteaza un doctor