Buna, Deea! Poti sta linistita, atata timp cat ai folosit prezervativ poti sta linistita, plus ca ai fost in perioada mai putin fertila(femeia e fertila oricand!). Poate ai racit sau este doar o dereglare hormonala! Nu ai de ce sa te sperii, iti va veni menstruatia! Deci stai linistita, prezervativele sunt destul de sigure din cate stiu eu! Si impotriva sarcinii, si impotriva bolilor cu transmitere sexuala! Fundita?
Iti intarzie poate o zi, doua din cauza contactului sexual, de sarcina nu poate fi vorba daca te-ai protejat
Poate fi de la stres, atibiotice, raceala(daca ai stat cu picioarele goale pe gresie). Si eu am fost la fel de speriata ca tine o data, si noi folosim mereu prezervativ.Am fost foarte paranoica, cu toate ca el nu termina inauntru, verificam prezervativul la final si cumparam mereu Durex Extra Safe(ceea ce iti recomand, au si spermicid. Suntem paranoici, dar mai bine asa, caci nu vrem un bebe chiar acum!). Nu ai de ce sa-ti faci griji. Sper sa iti vina, caci nu iti poti face un test de sarcina, pentru ca n-au trecut inca 21 de zile de la actul sexual.
Numai bine iti doresc si multa bafta!
Am folosit, dar e prima data cand imi intarzie..Imi vine mereu regulat de cand mi-am inceput viata sexuala.Si de aceea sunt speriata.
Având în vedere întrebarea ta din 6 august ( la care ţi-am răspuns acolo ), era vorba de o RĂCEALĂ abdominală - pe care CRED că NU ai tratat-o; lucru care POATE genera această întârziere a menstruaţiei!
Nu are ce sa se intample deea, atata timp cat ai folosit prezervativ....asta daca ai folosit, pentru ca te simt cam nesigura pe ceea ce ai scris! poti sta linistita, intarzierea este probabil de la vreo raceala sau unde poate stai stresata in asteptare! o zi buna!
Daca este intact nu-i nici o problema, intarzierea este cauzata de organismul tau, si mie mi s-a intamplat sa intarzie 3 zile (am fqt neprotejat) si a ramas insarcinata, ma bazasem pe faptul ca ii va veni ciclul.