| IubesteEa a întrebat:

Buna TPU am si eu o nelamurire ..deci sunt cu iubitul meu de 3 luni si cand am avut o luna faceam dragoste des in fiecare zi cand ne vedeam si de mai multe ori si si-a dat drumul in mine de mai multe ori ..am facut un test si a iesit negativ ( m-am ingrijorat ca nu mi-a venit menstruatia cand trebuia sa vina ) si a doua zi mi-a venit menstruatia si m-a tinut cam vreo 5 zile si am avut ameteli 1. Pot sa stiu de ce? 2.De ce nu am ramas insarcinata daca si-a dat drumul de mai multe ori? Asa si acum am facut dar nu asa des si si-a dat drumul in mine de 3 ori. timp de 1 saptamana nu prea am mancat nu aveam pofta de mancare si acum mananc chiar foarte mult mai am si unele pofte ..si
Linia de sub ombilic e cam inchisa la culoare si am observat ca burta e crescuta putin ...In unele zile cand auzeam cuvantul mancare imi venea sa vomit.dar cand manancam nu vomitam 3.Eu ce sa cred ca sunt sau nu insarcinata? In alta zi m-am plimbat cu o fata toata ziua am fost la ea apoi la iubitu la munca apoi in parc si cand am venit acasa ma simteam obosita si m-am pus direct sa dorm si am dormit cam mult 4. Poate fi si asta un semn? si m-a durut si burta timp de 1 saptamana si intr-o seara m-a durut foarte rau coloana vertrebrala simteam ca nu mai pot de durere 5.Va rog ce sa fac? bani de test de sarcina inca nu am ..si 6.Credeti ca sunt insarcinata? Dau funda la cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| IVIOLETA a răspuns:

Buna!
Deci pentru a ramane insarcinata trebuie sa fii la ovulatie plus mai ramani insarcinata cu 3 zile inainte si dupa ovulatie.
Si in prima luna cum ai explicat mai sus e posibil cand ai facut dragoste sa nu fi fost la ovulatie.
Daca doresti sa nu ramaii insarcinata incarcati:
1 Barbatul sa ejaculeze afara (este metoda folosita de ani de zile pentru a evita o sarcina) barbatului in timpul actului sexual ii mai curge un lichid spermatic ce contine spermatozoizi deci exista un risc de a ramane insarcinata dar nu de 100% ca atunci cand ejaculeaza.
2 Prezervativele mai incomode dar eficiente plus ca protejeaza de bolile cu transmitere sexuala
3 Anticonceptionale
4 inel vaginal contraceptiv
In momentul in care esti insarcinata incep dureri la nivelul ovarelor, oboseala, greata... nu sunt obligatorii la toate sarcinile.
Vad ca bani de test nu ai dar daca esti insarcinata cum il cresti sau cu ce bani faci avort?
O zi buna!

| pietrean a răspuns (pentru IVIOLETA):

"...mai ramai insarcinata cu 3 zile inainte si dupa ovulatie".
Gresit!
Ovulul traieste DOAR 1-2 ZILE! Ca se poate ramane insarcinata, in intervalul celor 5-6 zile cand s-ar produce ovulatia, este cu totul altceva.

| IVIOLETA a răspuns (pentru pietrean):

Uite daca esti nelamurit/a de ceea ce am spus eu
Cu 3-4 zile inainte si 3-4 zile dupa ovulatie inca exista sanse mari sa ramai insarcinata!

''Ovulul eliminat lunar are o durata de viata de cel mult 48 de ore, iar spermatozoidul de 72-100 de ore. Asadar, perioada in care poti ramane gravida incepe de fapt cu cateva zile inainte de data ovulatiei si continua inca 4 zile dupa acesta zi.

Explicatia consta in faptul ca exista posibilitatea aparitiei unei a 2-a ovulatii. Ea poate aparea in aproximativ 24 de ore de la aparitia primeia. Urmatoarele 1-2 zile dupa aceasta a 2-a ovulatie au sanse extrem de mici de fertilitate, dar este bine sa fii prudenta si sa eviti riscurile, daca nu doresti sa ramai insarcinata.''

| pietrean a răspuns (pentru IVIOLETA):

Nelamurita? Ti-am atras atentia ca ai formulat gresit raspunsul,gramatical. Daca nu respecti aceste reguli ale limbii romane, se intelege cu totul altceva.
Eu avand o varsta mai mare, pot "deduce", dar copii astia, inteleg doar ce vor si daca le mai dam si "indicatii" gresite, vai de mama lor!

24 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Faci dar habar n-ai ce faci! super tare

| cristimihailov a răspuns:

Buna,

1. Nu stiu sa iti raspund.
2. Femeia este fertila doar cateva zile pe luna. Spermatozoizii pot trai un timp in uter.
3. Un doctor te poate lamuri mai clar cu privire la asta.
4. Cand esti speriata orice poate fi un semn.
5. Acelasi raspuns ca la 3. La doctor.
6. Acelasi raspuns ca la 3. La doctor.

| Alcyon a răspuns:

N-ar fi mai simplu sa-ti iei un test de sarcina? Eu nu-nteleg... Faci sex neprotejat si pe urma te intrebi daca ai ramas gravida. Iti place sa stai in stres, sau ce?! Si ca sa-ti raspund. E posibil sa nu ramai insarcinata din prima. Daca n-ai ramas pana acum insa, asta nu inseamna ca la un moment dat n-o sa te arzi. Mai fa-o de cateva ori asa, si-o sa vezi.

| pietrean a răspuns:

Dupa cate imi dau seama, ai avea cam in jur de 17-18 ani! Faci sex de nu ai aer,dar habar nu ai, ca poti ramane insarcinata, nu in functie de cate ori "si-a dat drumul in tine", ca sa citez vulgaritatea spusa de tine,(se spune ejaculare), ci daca esti la ovulatie.Norocul tau,ca nu ai ramas gravida,dar sa stii ca ulciorul nu merge de multe ori la apa!
Ce dracu este in capul tau? Te consideri "groapa de aruncat sperma",de te exprimi in felul asta? Tu tii evidenta,numeri de cate ori a ejaculat el,dar de folosit prezervativul ai auzit? Cand se poate ramane insarcinata,stii? Cand se produce ovulatia,stii? Cat traieste un ovul si spermatozoizii, stii?
Bani pentru test,nu ai,dar de facut sex non-stop, oricum si oricand, asta poti?
Ce dracu, esti "experta" in toate noutatile tehnice(vezi intrebarile tale), dar habar nu ai nimic despre sexologie.Cum sa stim noi,daca esti insarcinata? Tu trebuie sa stii asta,daca ai fi cat de cat interesata de corpul tau si nu l-ai folosi ca si "local public de facut placeri".
"Va rog ce sa fac?"STRANGETI PICIOARELE,pana mai inveti cate ceva si nu dai nastere unei vieti care poate fi un viitor copil nedorit.
Poate am fost dura,in tot ce am spus,dar vad atatea intrebari puerile puse pe acest site,de la fete care sunt aproape de maturitate,incat ma gandesc, cati copii or mai trebui sa fie facuti din prostie, lipsa de cultura, ca sa ingroase randurile copiilor nedoriti care vor deveni in mare masura niste rebuturi, ca si parintii lor?

| Hαppiηеss a răspuns:

Ce rost isi mai are intrebarea?
Exact asa se fac copiii.
Normal ca poti fi insarcinata daca el ejaculeaza mai mereu in vagin, e logic.
Un test de sarcina costa 10 lei, este o suma accesibila.
Daca nu sunteti pregatiti sa deveniti parinti nu mai faceti sex neprotejat, este o inconstienta.

Răspuns utilizator avertizat
| justsummer a răspuns:

Daca nu aveti bani de prezervative de fiecare data ai putea lua anticonceptionale si sa nu mai stai in fiecare luna sa te intrebi daca esti sau nu insarcinata. Cat despre durere si restul punctelor poate iti vine menstruatia.

| lucifer12345678 a răspuns:

In primul rand daca nu vrei sa ramai de ce nu te feresti? daca nu ai bani nici de prezervativ spune-i sa-si dea drumu afara.
oricum cand isi da drumu in tine trebuie sa-ti dai si tu ca sa ramai
totusi nu cred ca esti insarcinata

| pietrean a răspuns (pentru lucifer12345678):

Ha? "....cand isi da drumu in tine trebuie sa-ti dai si tu ca sa RAMAI"? Ce legatura are orgasmul cu fecundarea?
Mai, lucifere, de OVULATIE, OVULE ai auzit? Studiaza cum se poate ramane insarcinata!

| Vio_Violeta_1981 a răspuns (pentru lucifer12345678):

Lucifer tu citesti ce scrii? Cum trebuie sa-si dea si femeia drumul sa ramana? Esti neinformat rau baiatule.

| lucifer12345678 a răspuns (pentru Vio_Violeta_1981):

M-am referit pe intelesul tuturor(popular)
iti dai seama ca o femeie daca nu are orgasm nu poate ramene insarcinata
ovulatie? iti spune ceva?

| lucifer12345678 a răspuns (pentru pietrean):

Am spus popular pe intelesul tuturor

Orgasmul pentru informatia ta nu este acelasi lucru cu ovulatia! Cum raman insarcinate femeile ce sunt violate? Au orgasme din durere sau cum? Ca si definitie, ovulatia este fenomenul de dezvoltare si eliberare a unui ovul din ovarele femeii.
In jurul datei de ovulatie, este perioada cea mai fertila a femeii, iar cunoasterea acestei date este foarte utila pentru planificarea unei sarcini.

Ca si numerologie, cele doua ovare, contin aproximativ 500.000 ovule, dintre care lunar se maturizeaza doar unul.
Ovulul matur, traieeste in total una pana la doua zile, timp in care ‘calatoreste’ prin trompa uterina catre uter. In tot acest ‘periplu’, daca se intalneste cu spermatozoizi, va fi fecundat. Spermatozoizii pot trai in corpul femeii pana la 5 zile, iar daca are loc un contact sexual inainte de fecundare, acestia pot ‘astepta’ pana la 5 zile pentru a se intalni cu ovulul. De aceea, in calculele zilelor fertile, se ia in considerare o fereastra de 5 zile: 3-4 zile inainte de ovulatie, si 1-2 zile dupa ovulatie. Explicatia ovulatiei.ORGASMUL-(climax sexual, juisare) este rezultatul final apărut ca răspuns al activității ciclice din timpul actului sexual și poate fi obținut de ambii parteneri. Orgasmul este caracterizat ca o plăcere fizică intensă, controlată involuntar de sistemul nervos autonom. El este acompaniat de contracții ciclice rapide ai mușchilor pelvini inferiori, care înconjoară organele genitale și orificiul anal. Orgasmele sunt de asemenea frecvent asociate cu alte reacții involuntare, incluzând spasme musculare în diverse zone ale corpului, stare de euforie generalizată și vocalizare involuntară. Sper ca ti-a fost de folos Lucifer4

Nu caut dialoguri contradictorii
de stiut stiu dar raspund telegrafic intr-adevar uneori fara noima
dar cred ca unele raspunsuri trebuie sa fie pe intelesul tuturor
scurl si la obiect
2-3 cuvinte nu istoria lumii
no ofense

Unde vezi ofensa? Ai informatie gresita nimic mai mult doar am incercat sa te lamuresc ca pe viitor sa stii despre ce e vorba.O zi buna

Nu vad ofensa
eu ti-am spus sa nu vezi tu ofensa in raspunsul meu
la fel o zi buna si cu putin soare ca ne cam ploua pe unii cam mult

| pietrean a răspuns (pentru lucifer12345678):

"Popular",nepopular,dar gresit!

| clickclicksnap a răspuns:

Felicitari... creierul tau a trecut "testul maturitatatii de Romania". Oficial faci parte din marea majoritate a cetatenilor inculti, fara prejudecati, fara stima de sine sau valori morale, fara bani(din vina ta) si bineinteles cu o forma de exprimare "autentica"... si. uite asa conservam si pastram "specia". Bravo. Nu.ti raspund la intrebari pentru ca inainte de a veni pe acest site ar fi trebuit, mai ales a esti "femeie", sa cunosti foarte bine aspectele de genu‘, culmea te privesc in mod direct. Mi.as dori sa nu fi insarcinata, dar nu datorita faptului ca esti incapabila sa cresti un copil, asta e evident, ci din motive lesne de inteles ca acest copil va fi extrem de chinuit, poate si nedorit, totodata si din simt civic pentru tara

| Waffen18 a răspuns:

Tu te auzi ce spui? Normal ca poti fi insarcinata daca si-a dat drumul in tine, mai ales de 3 ori... Trebuia sa folosesti prezervativ daca nu-ti doresti copii, ce a fost in capul tau? Cati ani ai ma rog? Si in plus testul de sarcina se face la 2 saptamani dupa contactul sexual...

| Deanimus a răspuns:

Decat sa citesti simpome de sarcina pe net si pe urma sa ai impresia ca tu le ai pe toate, mai bine te duci frumusel la cea mai apropiata farmacie si-n 5-10 minute ai aflat raspunsul. Succes!

| Vio_Violeta_1981 a răspuns:

IubesteEa pare ca vrei cu tot dinadinsul sa ramai insarcinata ba chiar ai simptome ce o insarcinata nu are. Daca totusi vrei asta repeta la infinit ceea ce ai facut si pana acum. Daca nu spune-i iubitului tau sa CUMPERE PREZERVATIVE