Asculta'ti inima. Eu am 15 ani, am fost cu un baiat de 24 si intre noi erau 400 de km, iar acum sunt 2000. Era dureros faptul ca nu ne puteam vedea destul de des. Dar cand ne vedeam era minunat. A mers, pana am stricat eu lucrurile iar acum sufar ca o proasta www.rebecka-life.blogspot.com... Daca te face fericita, ramai cu el. Termina cu testele de dragoste, e posibil sa isi dea seama apoi va veti certa. ai grija de tine si de relatie :*
Ce raspuns preferi, eu iti dau raspunsul corect, Eu am 22 de ani si gandul sa fiu cu una de 15 ani ma infioara adica minora, tipul asta vrea doar sex cu o minora si pa dupa aia iti da papuci (aparent asa e in toate cazurile multi spun''la mine e altfel''dar cam aceiasi ciorba e in toate cazurile)
Daca e gelos asta inseamna ca te iubeste mult dar daca e prea gelos inseamna ca nu are el incredere in tine.
In primul rand nu te lua dupa ce zice lumea. Ascultati inima! Varsta nu conteaza niciodata. Ceea ce conteaza e sa va iubiti si sa aveti incredere unul in celalalt. Daca crezi ca s-a racit, ia si discuta cu el. Explica-i ce te framanta si eu cred ca o sa inteleaga.
Mult succes.
Salut Zizi, stiu astfel de cazuri.te inteleg foarte bine prin ce treci! Daca tu tii la el si el la tine nu e cazul sa va despartiti dar dupa cum inteleg el nu prea tine la tine, si desigur amicii lui il vor acoperi, sinteti departe si el face ce vrea iar tu nu ai cum sa stii asta. Itr-adevar probl.relatiilor sexuale o sa apara in discutia voastra, trebuie sa fii prudenta.Si apoi tu ai 15 ani si poti oricand sa incepi o noua relatie cu un alt baiat (te-as sfatui cu max.2-3 ani mai mare ca tine). De ce sa il astepti si sa stai acasa pentru ca asa spune el(sau ceva de genul), distreazate fetit-o cand inca ai timp, baieti mai sint! Bafta!(p.s. monogolarix, bine ca recunosti!). O seara buna!
Sunt de acord cu marius, dar totusi gandeste'te sunt 6 ani intre voi si orice ai zice, eu ii dau dreptate lui mngolarix, pentru ca la 21 de ani nu ced ca o sa se sature doar cu pupici si atata si o sa vrea mai mult,ca nah...
totusi,fi cu el,explica'i ce te framanta, dar sa te astepti si la ce am scris mai sus.
bafta, loly
Fetelor! reveniti-va! gasiti baieti de varsta voastra, nu fustangii dintr'astia mari! orice baiat sau fata trecuti de 18/19 ani si cu mintea la cap va vor da acelasi sfat ca mine! sunt cu prietenul meu de 2 ani...eu am 20 el are 21 si credeti-ma ca nici o fata normala la cap sau niciun baiat normal la cap trecuti de 18/19 ani nu si-ar dori copii ca voi langa ei! voi la varsta voastra trebuie sa va jucati, sa fiti copii, sa aveti "iubiri adolescentine" nu sa cautati "maturitate" o sa aveti parte de destula maturitate mai incolo.
Chestia este ca toti baietii d varsta mea.si pana in 18 ani vor doar sex.insa cu el doar odata am facut`o in astea 4 luni.si tot ca pana atunci ne intelegem.si de-asta am cerut o parere.multumesc tuturor:*
Andree@ e singura cu picioarele pe pamant dar si varsta ii permite sa gandeasca rational, ma inspaimanta gandirea asta atat de ''prostuta'' a fetelor pana in 17 ani, citez''stau cu un baiat mai mare pentru. ca e matur'' , -)) pe mine afirmatia asta ma amuza foarte tare adica un baiat de 20 ani sta cu o fata de 15 ani si e matur eu am 22 de ani, dar astia nu sunt barbati adevarati ce sa mai spun de maturitate ei stau cu fete mai mici din diferite motive cum ar fi : nu sunt in stare sa isi gaseasca o fata de varsta lor, pe astea le prostesc mai usor, sau pur si simplu vor sex cu o fata mai ''cruda''.etc(oricum va vand un pont foarte buna asa ca luati aminte nu mai fiti atat de snoabe si traiti-va copilarie ca altfel o sa regretati amarnic)