Bună!
Dacă ţi-ai introdus DOAR un deget în vagin, atunci, cel mai probabil, NU ai reuşit să-ţi rupi himenul!
Dacă, totuşi, ai fost destul de "insistentă" şi l-ai rupt, atunci se poate face himenoplastie - vezi detalii la linkul :
http://www.sfatulmedicului.ro/......ninei_7764
http://proceduri.romedic.ro/himenorafia-himenoplastia
Toate cele bune.
Teoretic, esti inca virgina. Practic nu prea. Esti sigura ca te-ai dezvirginat? Himenul e destul de elastic, dar nu stiu ce degete dibace ai. Pana la un contact sexual real, esti considerata inca virgina. Himenul se poate rupe si din alte motive.
Posibilitate da, exista, interventia chirurgicala, si himenul tau va fi reconstruit la loc!
Imi pare rau draga, dar odata ce "ata" a fost rupta nu se mai poate "lega". Viata merge inainte, toate fetele si-ar dori ca prima data cand experimenteaza sexul sa o faca cu cineva pe masura asteptarilor insa din pacate nu ni se intampla la toate sa avem atat de mult noroc. Viata merge inainte, asta e daca te-ai dezvirginat, incearca ca data viitoare sa o faci cu cineva care chiar merita sa-ti daruiesti corpul si nu orcui boschetar. Iar in legatura cu prieteni, cel mai bine ar fi sa o lasi mai moale cu "prietenele" care pretind ca-ti vor binele, nu te mai lua dupa toata lumea, fi tu insuti si atunci ceilanti te vor respect si tot odata isi vor dori sa fie ca tine. Sper ca te-am ajutat.
Nu te-ai dezvirginat, stai linistita. Poate doar, cel mult, ti-ai lezat putin himenul si ai sangerat putin. O sa vezi, ca atunci cand o s-o faci cu un baiat, o sa curga mai mult sange. Degetul e prea subtire, ca sa-ti rupi himenul cu el, complet.
Exista o operatie de refacere a himenului dar nu e chiar ieftina, nu o poti face in orice clinica si nu cred ca, daca esti minora, e legal sa faci astfel de interventie fara acordul scris al parintilor.
Oricum, nu prea ai de ce sa regreti acest lucru, ai scapat de o grija. In ziua de azi nu se mai pune pret atat de mare pe virginitate si oricum, in general, prima partida de sex e destul de neplacuta. Traieste-ti linistita viata in continuare, nu e ca si cum ai pierdut un deget sau un ochi, nu ai motive sa te simti aiurea din cauza unei chestii de genul asta.