| Maslinuta0000 a întrebat:

am si eu o nelamurire si as dori sa ma ajutati. Daca iau anticonceptionale si sunt in perioada imediat dupa menstruatie, el isi poate da drumul in mine sau raman insarcinata?
multumesc.happy

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Ar fi fost bine să ne spui : ce tablete anticoncepţionale iei ( bănuiesc că la ele te referi, deci denumirea lor ), ce vârstă ai şi de când le iei, dacă ţi-au fost prescrise de medic, etc!?!

Dacă vorbim la cazul GENERAL, situaţia ar fi următoarea :

Dacă ACUM ai ÎNCEPUT "tratamentul" cu aceste tablete - prima tabletă din prima folie a primei cutii, se ia în prima zi de menstruaţie, în general - e posibil ca în primele 7 zile să NU fi "protejată" încă ( depinde de tipul tabletelor, de aceea ziceam că trebuia să ştiu ce iei )!

Deci în acele 7 zile ( protecţia începând din ziua a 8-a ) TREBUIE să foloseşti o metodă contraceptivă alternativă : prezervativ, ovule sau creme/spray spermicid, etc.

Dacă pilulele care le iei sunt inscripţionate ( fiecare ) cu ziua în care trebuie luate, atunci ( de obicei ) ele au efect de "protecţie" din PRIMA zi a tratamentului!

Dacă ai luat DEJA o cutie ( sau mai multe, deci mai multe luni ) şi te afli în perioada dintre cutii, când eşti la ciclu - atunci NU rămâi însărcinată!

În afară de acele 7 zile de care ziceam mai sus ( în cazul în care ACUM ai început tratamentul ), în REST eşti PROTEJATĂ non-stop, chiar şi când eşti la ciclu ( între cutii ) - cu CONDIŢIA să NU uiţi vreo tabletă!

Deci, POATE ejacula în tine ORICÂND şi NU vei rămâne însărcinată!

| Maslinuta0000 explică (pentru bursuc001):

Sunt deja la a4a cutie *initia mi.au fost date pentru ca mi s.au descoperit niste chisturi pe ovare..eram virgina in momentul in care medicul mi-a spus sa le iau).da sunt inscriptionate cu zilele saptamanii "yasmin", iar legat de varsta, sa nu va inchipuiti ca sunt o copila de 12 ani care nu stie cu ce sa se mai joace si a descoperit sexulhee hee.(prefer ca varsta sa nu o spun). sunt a2a zi dupa terminarea menstruatiei si de aceea imi era frica.sa nu fac vreo prostie si apoi sa regret.Multumesc frumos.

| Zazu a răspuns (pentru Maslinuta0000):

Cred ca inca te joci, daca nu te-ai fi jucat ai fi mers la medicul care ti le-a prescris si ti-ar fi explicat ce se intampla.Nu poti sa te joci de-a dragostea daca nu stii ce efecte au anticonceptionalele, daca ramai insarcinata sau nu.

| Maslinuta0000 explică (pentru Zazu):

Voi nu puteti sa dati pur si simplu un raspuns? e obligatoriu sa comentati unde nu aveti dreptul? nu stiu la tine, dar medicul la care am fost eu, iti face programare dupa o luna si ceva pentru ca e foarte aglomerat, asa ca tot degeaba. m-am gandit pur si simplu sa va cer un sfat... daca intrebarea mea ar fi fost de genul "m-am masturbat cu creionul.pot ramane insarcinata?" asa cum am mai vazut, atunci as fi acceptat si alte comentarii.

| bursuc001 a răspuns (pentru Maslinuta0000):

Atunci poţi fi LINIŞTITĂ, chiar dacă erai la prima cutie, protecţia este asigurată din PRIMA zi!

Iubitul poate ejacula în tine FĂRĂ nici o reţinere, indiferent de perioada în care te afli - ai "protecţie" non-stop, chiar şi când eşti la ciclu ( între cutii ) - cu CONDIŢIA să NU uiţi vreo tabletă!

Mersi pentru "fundiţă"!

| Zazu a răspuns (pentru Maslinuta0000):

Alta data nu mai sterge raspunsurile pe care mi le-ai dat cu 3 zile in urma, si nici nu modifica intrebarea!, ti-ai adus aminte dupa 3 zile, de la stergerea raspunsului si modificarea intrebarii, ca trebuie sa-mi raspunzi?
Cu creionul daca te masturbezi nu ramai gravida!
Ai spus ca nu esti un copil care de-abia lasa jucariile si se joaca cu puta, ca stii ce faci
Serios? Tocmai aia esti, un copil care se joaca cu puta, ramane gravida si mai face si pe desteapta.
Daca vrei un raspuns serios te duci la medic.
Nu te obosi sa imi raspunzi, eventual modifica inca o data intrebarea si raspunsul, poate asa nu o sa ramai gravida.Succesuri!

Cred ca ai inteles putin gresit.intrebarea cu creionul o vazusem postata cu mult timp in urma.eu am zis ca nu mi se pare intrebarea mea atat de stupida precum exemplul dat mai sus.dar asta e.fiecare intelege ce vreawinking

Aa si app nu am sters niciun mesaj thinking

18 răspunsuri:
| paynehunter a răspuns:

Nu...o sa ramai insarcinata de la anticonceptionale

| Maslinuta0000 explică (pentru paynehunter):

Hai las-o.laughing)

| paynehunter a răspuns (pentru Maslinuta0000):

laughing,m-am saturat de intrebari din astealaughing ce sa-i faci

| Zazu a răspuns:

Anticonceptionalele nu sunt aspirine, sunt anticonceptive.
Tu pentru ce le iei?
Pentru dureri de masele?

Initial mi.au fost prescrise de medic pentru chisturile pe ovare..deci nu, nu le iau pentru dureri de masele.

| valy311 a răspuns:

Poate sa isi dea drm in tine ca nu-i nici o prb mai ales ca iei anticonceptionale

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Teoretic nu, ovulatia fiind blocată nu se întâmplă nimic dacă ţiparul lui vomita la tine in peştera

| Miky1 a răspuns:

Teoretic nu

| ionutzz01 a răspuns:

Poate sa lase in tine inainte cu 3 zile sa iti vina ciclul si 3 zile dupa ce ti-a venit big grin

| maxu4all a răspuns:

Nu te risca! Am cunoscut persoana care a ramas insarcinata chiar in timpul menstruatiei!