| Miruna_2251 a întrebat:

am si eu o nelamurire si sper ca ma puteti ajuta sad
Sunt cu un tip de aproape o luna si fosta tot isi baga coada, a postat pe un site de socializare poze cu ei 2 de cand erau impreuna si mai mult de atat m-a adaugat si la prieteni laughing.
Am discutat si cu el si mi-a spus ca nu mai tine la ea si ca nu-l intereseaza dar nu stiu ce sa mai cred avand in vedere ca ei au fost impreuna 4 ani (de 1 an nu mai sunt impreuna).
Putin ajutor va rogggg! crying

8 răspunsuri:
| deny_1602 a răspuns:

Draga mea miruna dai papuci ce mai astepti daca crzi ca nu mai e de tine sau discuta cu fata aia si lamureste o data problemalove struck

| Răspuns_9097 a răspuns:

Am păţit-o şi eu;-j Totuşi lui ar trebui să îi acorzi încredere dacă el spune că nu mai au nici un fel de legătură crede-l! Oricum adevăru mereu iese la iveală!batting eyelashes Şi cât despre tipa aia nu o băga în seamă că na-re ce să facă de plictiseală happy

| Georgii_9921 a răspuns:

Pai stii ca increderea se castiga pe parcurs, poate n-ai incredere inca in el si de aceea esti nelamurita. iti dai seama ca oricat de mult timp au stat despartiti is totusi 4 ani si nu se uita asa usor precum vrem noi. funda?:*

| Jony123 a răspuns:

Pai nu fa vreo prostie daca nu ai vreun motiv intemeiat... Nu il acuza daca nu ai dovezi, poti sa gresesti si apoi sa regreti...
Sper ca te-am ajutat. Funda? Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

| Gaabi32 a răspuns:

Waw Miruna asa mi s-a intamplat si mie.laughing. iubitul meu a avut o relatie de 3 ani cu o fata pana ce fata devenea prea strasanta si el s-a despartit de ea.Ea inca il mai iubea si a incercat tot felul de metode ca sa fie din nou cu el.Am inceput o relatie cu el acum 11 luni si la fel tipa a facut un blog despre ei 2 a pus filmulete pe youtube dar eu il cred pe el si el pe mine deci degeaba isi baga ea coada ca nu va reusi nimic.

| SociallyDepressed a răspuns:

Tu ai incredere in prietenul tau sau in ea?
Daca el iti spune ca nu mai tine la ea si ca nu-l intereseaza de ce nu-l crezi? In primul rand, o relatie se bazeaza pe incredere. Ignora incercarile disperate ale fostei sale prietene de a se baga in relatia voastra pentru ca ea poate incearca sa va desparta.

| Nastiusha a răspuns:

Incearc' sa vb cu prietenul tau sa-i zici ca vei avea o vorba cu fosta lui...ca daca o vei face fara avertizare el poate sa se supere.sh ei zii sa nu stiui bage nasul ca o so patzeaska.zii ca el no mai iubeste si nu vrea sa aiba cu ea nimic comun. daca e o fata normala va intelege ca nu o mai iubeste sh las' sa nu strice relatziile voastre daca' lor nu lea' mers.

| AlexxaRainbOw a răspuns:

Pfff sad.
Si eu acum in acceasi situatie sunt crying. Eu am prietenu` in cipru. Si acum sunt in vacanta in Romania. Am 5 luni cu el. Si apoi cand sa desp de prietena lui de 3 luni. A 2 zi ne'am reimpacat[pentru ca am mai fost odata imp]. Si aceasta fata ii mai trimite mesaje inca il mai suna. Si el spune ca nu mai tine la ea. Si ca sunt doar amici. Eu am incredere in el dar nu`mi pare nici chiar atat de bine ca il suna. Mai ales noaptea cand nu e cu mine inainte de culcare -.-'... ca cica sa-i spuna nb...

Daca cu adv il iubesti credel pe el. Si totusi a trecut un an. Nu cred ca mai tine la ea :* :* :*.