Asta este.Mancarea.Vezi daca iti vine luna asta. Abia apoi te poti ingrijora.Cu fiecare zi cu care iti intarzie.
s-a îngrășat brusc... doamne. Ce minte pot avea câteodată.
PS: Fată dragă nu fi tristă...findcă e păcat... pune mâna pe-un sure-check și testul l-ai picat.
Ce sa le faci.Intai umbla calare apoi se intreaba DE CE.Copii fara minte.
Asta e... Din ce în ce mai rău. Ai văzut întrebarea mea ce părere ai?
Da.Am vazut intrebarea ta.Am dat si un raspuns.Imi este teama de ce va fi in viitor cu asemenea generatie.
Bine ca esti tu foarte maturi si eu sunt copil la aproape 20 de ani. Sa sti ca nu am pus intrebare ca sa ma critici u si sa ma ma jignesti, daca nu ma poti ajuta nu ma deranja, ok? Nu cred ca ti am rasp eu tie vreodata la vre o intrebare nepolitico. asa ca scuteste ma!
Nu ma cunosti.Iti pot spune ca am baiat mai mare decat tine cu 2 ani.Asa ca pentru mine esti un copil.Si ma asteptam ca genul asta de intrebare sa il puna cineva la o varsta mai mica.La 20 de ani, in ziua de azi, se considera ca ai experienta. Daca ai luat-o ca pe o jignire imi cer scuze. Oricum mai ai de umblat pe la gramatica.Pa.
Uite ca nu am experienta . Pa!
Practica mai des.Asa capeti experienta.Pa si pu.
Poti manca linistita cat vrei, este foarte sanatos sa mananci, in special dupa ce faci sex. Daca el te-a penetrat neprotejat numai o data, atunci numai o data poti ramane gravida. Daca lumea baga de seama, dai si tu vina pe mancare. Macar o data!
E normal sa te ingrasi daca ti ai inceput viata sexuala...se petrec schimbari la nivelul organismului tau, ca sa fi sigura eu zic sa faci un test de sarcina
Pai eu te-as sfatui sa mai ai rabdare o saptamana si dupa o saptamana sa iei un test de sarcina de la o farmacie e foarte ieftin si sa-l faci si vei vedea raspunsunsu. iar daca te-ai ingrasat fa niste exerciti... Sper sa iti fie de ajutor sfatu meu :*