| deeaela a întrebat:

am si eu o neliniste sper sa ma puteti ajuta. Problema este ca, in ultimele 2 saptamani m am cam ingrasat si imi este frica sa nu fiu insarcianata. Insa am intretinut relatii protejat o singura data iubitul meu ma penetrat fara prezervativ insa pentru cateva secunde si nu a ejaculat in mine. Menstruatia am avut pe fiecare luna, ultima oara a fost luna trecuta pe 13. Credeti ca as fi putut ramane insarcinata datorita lichidului acelea care este prezent la iubitul meu atunci cand se excita? Sau pur si simplu m am ingrasat de la mancarea, adevarul este ca nu ma abtin de la nimic... sunt foarte confuza si nelinistita si imi este tare frica. Ce ma sfatuiti?

17 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Asta este.Mancarea.Vezi daca iti vine luna asta. Abia apoi te poti ingrijora.Cu fiecare zi cu care iti intarzie.

| Azµre a răspuns (pentru darrio2007):

rolling on the floor s-a îngrășat brusc... doamne. Ce minte pot avea câteodată.
PS: Fată dragă nu fi tristă...findcă e păcat... pune mâna pe-un sure-check și testul l-ai picat.

| darrio2007 a răspuns (pentru Azµre):

Ce sa le faci.Intai umbla calare apoi se intreaba DE CE.Copii fara minte.

| Azµre a răspuns (pentru darrio2007):

Asta e... Din ce în ce mai rău. Ai văzut întrebarea mea ce părere ai?

| darrio2007 a răspuns (pentru Azµre):

Da.Am vazut intrebarea ta.Am dat si un raspuns.Imi este teama de ce va fi in viitor cu asemenea generatie.

| deeaela explică (pentru darrio2007):

Bine ca esti tu foarte maturi si eu sunt copil la aproape 20 de ani. Sa sti ca nu am pus intrebare ca sa ma critici u si sa ma ma jignesti, daca nu ma poti ajuta nu ma deranja, ok? Nu cred ca ti am rasp eu tie vreodata la vre o intrebare nepolitico. asa ca scuteste ma!

| deeaela explică (pentru Azµre):

Nu am zis ca m am ingrasat brusc, asa ca invata sa citesti mai bine si apoi sa ma critici pe mine, ok?!

| Azµre a răspuns (pentru deeaela):

Câți ani ai? Și în ce lună te-ai considera tu dacă tot spui că te-ai îngrășat.

| deeaela explică (pentru Azµre):

Am 19 ani. Nu cred ca sunt pentru ca am avut CM normal si am facut o si protejat, dar de cand ma stiu am fost slabuta si acum m am ingrasat si m am ingrijorat.

| Azµre a răspuns (pentru deeaela):

Pot fi multe alte cauze. Sub nici o formă sarcină.
Ca să îți ieși din păreri fă și tu un test de sarcină.

| darrio2007 a răspuns (pentru deeaela):

Nu ma cunosti.Iti pot spune ca am baiat mai mare decat tine cu 2 ani.Asa ca pentru mine esti un copil.Si ma asteptam ca genul asta de intrebare sa il puna cineva la o varsta mai mica.La 20 de ani, in ziua de azi, se considera ca ai experienta. Daca ai luat-o ca pe o jignire imi cer scuze. Oricum mai ai de umblat pe la gramatica.Pa.

| deeaela explică (pentru darrio2007):

Uite ca nu am experienta tongue. Pa!

| darrio2007 a răspuns (pentru deeaela):

Practica mai des.Asa capeti experienta.Pa si pu.

| wolder a răspuns:

Fa un test de sarcina sau mergi la un ginecolog

| neutrino a răspuns:

Poti manca linistita cat vrei, este foarte sanatos sa mananci, in special dupa ce faci sex. Daca el te-a penetrat neprotejat numai o data, atunci numai o data poti ramane gravida. Daca lumea baga de seama, dai si tu vina pe mancare. Macar o data!

| lavyyy_6110 a răspuns:

E normal sa te ingrasi daca ti ai inceput viata sexuala...se petrec schimbari la nivelul organismului tau, ca sa fi sigura eu zic sa faci un test de sarcina happy

| elenaelena1112 a răspuns:

Pai eu te-as sfatui sa mai ai rabdare o saptamana si dupa o saptamana sa iei un test de sarcina de la o farmacie e foarte ieftin si sa-l faci si vei vedea raspunsunsu. iar daca te-ai ingrasat fa niste exerciti... Sper sa iti fie de ajutor sfatu meu :*