Fa tot posibilul sa nu mai dea de tine. Dai ignore, schimba nr de telefon, iesi pe unde nu sta el si ignora-l total pana se plictiseste.:*
Hey pai daca tu il iubesti de ce sa nu mai fi cu el? iarta-l.in relatii mai lasi si de la tine.o sa fiti ca inainte. daca nu chiar mai frumosi! iti spun din propria experienta.si eu a trebuit sa-l iert pe prietenul meu si ii spuneam eu mereu ca nu o sa fim ca inainte.dar se pare ca ne iubim mai mult ca inainte.bafta!
Dacă ai decis sa nu mai fiti impreuna atunci mentine ferm aceasta pozitie, insă dacă mai stai la îndoială atunci ar trebui sa mai chibzuestiasupra deciziei tale. Totul depinde de tine, de modul in care tu ii comunici decizia ta. fi concreta și directă. succese )
El nu vrea, tu nu te induri sa-l lasi... Ce ai vrea sa spun? Hai ca-ti spun: cand va veti da seama cu adevarat ceea ce simtiti unul pentru celalalt, micile certuri (inevitabile) vor fi doar motiv pentru o partida de sex nebun Pana atunci, du-te si pupa-l, fa-te suparata si lasa-l sa te alinte!
Ca sa il uiti si ca sa te uite trebuie sa fii cu alt baiat cel putin sa te vada el cu altu, dupa o sa te lase in pace