Daca nu aveti ceva important sa va spuneti, un telefon pe zi este suficient. Mesajele se folosesc pentru a transmite date scurte si importante, nu pentru conversatii intre iubiti. Stiu ca exista persoane, mai ales fete in tanara generatie care stau lipite de telefonul mobil, dau zeci de bipuri, trimit mesaje peste mesaje, dar asta este un comportament patologic care trebuie evitat. Nu te astepta sa-ti gasesti un barbat normal care sa accepte asa ceva.
Prietenul tau este foarte grabit daca dupa doar 4 luni ti-a spus ca te iubeste. Dragostea este un complex de sentimente si amnsifestari care poate aparea doar dupa ce cunosti foarte bine persoana de langa tine, cu calitati si defecte, dupa ce ai trecut impreuna cu ea prin dificultati serioase si momente bune. In 4 luni poate aparea o simpatie serioasa care sa duca spre dragoste sau o indragosteala falsa care nu duce spre nicaieri.
Eu nu inteleg pe care dintre ele o cauti tu. Oricum sentimentele nu se demonstreaza vorbind la telefon sau dand sms-uri, ba chiar dimpotriva. Sentimentele se demonstreaza in viata reala, prin sustinere in momentele grele, ajutor, incredere, respect. Primesti asta? Daca da, doar atat conteaza. Si incearca sa respecti nevoia prietenului tau de a vorbi o data pe zi la telefon. Este o dorinta legitima si normala.
Probabil ca nu e genul care sa`si arate prea mult sentimentele. .
Personal, cred ca ar trebui inainte sa iei o decizie, sa vorbesti cu el. Explica`i cum te simti, ce vrei de la el, el ce vrea de la tine, de ce face asa. Ajungeti amandoi la o solutie, sau despartiti-va.
E nasol cand nu te suna si etc., chiar daca nu trebuie sa abuzati de telefonul mobil.
Evident ca merita. Adica daca in afara de tot ce ai spus tu aici numai este nimic care sa te deranjeze la el, da.Merita.Si oricum.de obicei persoanele care nu arata ca tin la cineva acelea tin cel mai mult. Daca chiar vrei sa iti arate poti discuta cu el dar ai grija pentru ca daca va exagera s-ar putea sa te sufoce.Succes.~Yoni.
Da da imi place tipul, e genul meu. el acum sigur este putin plictisit de tine si nu te suna pentru ca pentu el moralul e la pamant. el stie ca tu vrei o relatie lunga si ai sa depui mult efort ca totul sa mearga bine, asa ca el doreste doar sa fie cautat:-> si daca mai zici ca uneori are cheaf de ciarta si la vorbele tale cedeaza repede e clar nici el nu stie ce vrea