| Lost Angel a întrebat:

Buna TPU:* am si eu o poveste destul de lungabig grin Imi place de un baiat, am fost cu el, dar ne-am despartit pentru ca el a vrut sa se impace cu fosta. Acum 2 zile am iesit afara cu o fata si ne-am intalnit cu el, am fost la magazin toti 3 sa luam ceva si el a venit spre mine m-a luat in brate, ne-am dus la o scara a trimis-o pe fata respectiva sa se plimbe, m-a sarutat, ma mangaia pe fata, iar astazi am fost mai multi la o fata printre care si el si eu... Si ma bateam in gluma cu un baiat cu prosoapele si s-a bagat si el asa dintr-o data. M-a luat pe un umarpe sus, m-a trantit intr-un pat s-a pus peste mine nu voia sa ma lase sa plec, i-am spus sa ma lase si nu a vrut... l-am muscat, m-a muscat si el, mi-a dat o palma pe picior. Ieri imi luasem inghetata si mi-a dat cu mana peste mana in care aveam inghetata si mi-a sarit inghetata in par.Nici nu stiu ce sa mai credthinking Voi ce parere aveti nu ma suporta sau ii place de mine si nu stie cum sa spuna?

P. S.: Acum nu mai e cu nimeni:d

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Da,te vrea inapoi,dar nu se simte bine sa-si calce pe orgoliu si sa-ti spuna.
Asa ca face o stiva de prostioare,poate,poate te face el pe tine sa vorbesti si sa-i spui sa va impacati...
Mai lasa-l un pic...
Si, pe urma, e al tau!
Succes!

| Heys a răspuns:

Lol eu is baiat si nu mi sa pare normal sa faci asa cu o fata mai ales daca o placi asta i ca o rasbunare dupa parerea mea eu zic sa termini cu el si sa-ti gasesti pe cineva cu principii.

| Aleqa a răspuns:

Ce jucaus eee il vreau eulaughing Glm.te place mult si nu stie cum sa-ti spunawinking

| Geany_7021 a răspuns:

Pai cred ca devine agitat in prezenta ta si nu cred ca stie cum sa reactioneze unele persoane se exteriorizeaza ciudat cand simte ca nu ii dai importanta sau nu vreihappy

| AlexutsSsa96 a răspuns:

Daa.Te place, dar nu stie cum sa-ti spunalove struck...Frumoase gesturile pe care le face!:*.Am patit`o si eu de curand cu un baiathappylove struck:*:*:*Pup si ai grija ce faci.

| DelilahhValillah a răspuns:

S-a despartit de tine pentru fosta... Acum poate s-a despartit de fosta pentru tine? straight face Nu m'as mai impaca cu el!

| irennee a răspuns:

Hmm,te place iar.:d