| Tmcn a întrebat:

Am şi eu o poveste lungă a unei prietene, poate mă ajutaţi cu sfaturi sau idei. eu nu mai ţtiu ce să spun şi sunt prea subiectivă fiindcă o cunosc.
Deci povestea e următoarea : Prietena ei cea mai bună, A. a dezamăgit-o, s-a comportat foarte urât cu ea, era opusul a ceea ce înseamnă o prietenă. S-au certat şi A. a cunoscut un băiat cu care a început o relaţie. Relaţia s-a terminat, A. si-a bătut joc de sentimentele lui.
Prietena mea îl cunoaşte la biserică, fac cunoştinţă, se împrietenesc şi se îndrăgosteşte de el. El însă intra în fel de fel de relaţii să o uite pe A. La un moment dat s-a cuminţit, i-a spus prietenei mele că o place, e mai matură şi ar vrea să aibă o relaţie de lungă durată, şi prietena mea a pus totul în speranţele pe care i le dădea. El însă s-a întors la A., după tot ce s-a întâmplat şi a spus că îi pare rău pentru ce i-a făcut prietenei mele, că i-a dat speranţe şi etc, şi că speră că o să se revanşeze.
Acum e cu A. însă se uită la prietena mea, câteodata e foarte apropiat de ea, altădată e foarte rece. Spuneţi-mi, ce să mai creadă? Dau fundă pentru sfaturi.

7 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

Off greu cu scrisul asa, si cred ca te intrebi si dc nai decat 2 raspunsuri (cu al meu cu tot), nu inteleg mare branza din ce ai zis tu acolo... off

| Tmcn explică (pentru Jony123):

Poate problema e la tine, e corect scris gramatical şi logic, dar dacă tu citeşti asta ca pe o poezie, treaba ta.

| ciufuliiciii a răspuns:

Eu nu cred ca tu ar trebui sa te bagi in viata lor, daca o place se va intoarce la ea, daca nu va ramane cu A., insa daca tu te vei baga si vei strica relatia luiA. sau mai stiu eu ce o sa faci apoi sunt sigura ca o sa regreti, mai bine lasa lucrurile sa decurga de la sine! funda?

| Tmcn explică (pentru ciufuliiciii):

Pă'i nu văd cum mă bag în viaţa lor dacă am cerut un sfat.în fine.

| ciufuliiciii a răspuns (pentru Tmcn):

Nu as vrea sa o iei chiar asa, dar crede-ma ca mie mi s-a intamplat sa fiu pusa intr-o situatie de genu, si gandindu-ma mai mult la ceilalti decat la mine, am cazut drept proasta in fata celorlalti, de ex tu acum ii zici prietenei tale ca baiatul ala merita sa se impace cu ea, si ea poate chiar se impaca la sfatul tau si el poate face la fel, si o paraseste, apoi nu ai pica tu prost si ar fi intr-un fel vina ta? din aceasta cauza eu zic ca mai bine sa-i lasi pe ei sa decida ce e bine pentru ei.

| provika4ka a răspuns:

Eu as spune ca prietena ta sa il uite pe baiatul cela. de ce? pentru ca intoarcerea lui la fata A. inseamna ca inca o place si o iubeste. cu prietena ta a fost doar din motivul de a uita de A. nu trebuie ca prietena ta sa spere ca se va intoarce. mai bine sa uite de el si sa-si caute un alt baiat.un sfat pentru TOATE fetele: NU INCERCATI DE A AVEA RELATII CU BAIETII CE INCA SUNT INDRAGOSTITI DE FATA CU CARE S-A DESPARTITI. PINA LA FINAL TOTDEAUNA SE VA INTOARCE LA EA DACA VA EXISTA ACEASTA SANSA.

| RapMusic a răspuns:

HeHe.hee hee si mie mi s aintamplat asa. a fost cu una. doar ca au avut si relatii intime ma rog. si mi-a spus ca to s-a gandit la mine in timpul cand a fost cu acea fata
Vrea sa se impace cu ea. si daca zici tu ca se poarta mai rece uneori inseamna ca nu vrea sa-i dea prea multe de banuit ca o mai place. ceva de genuhappy
Eu una. am sfarsit prin a ma impaca cu el si in momentul de fata sunt cu elhappy
Funda?