| AnneIsHere a întrebat:

Am si eu o problema. Acum 2 luni prietena mea cea mai buna a avut un iubit, si eu i.am zis ca e dragut si ea mi.a facut cunostiinta cu el, iar apoi m.a intrebat daca vreau sa fiu impreuna cu el [vinerea trecuta] si am zis da, el imi zicea mereu ca ma iubeste ca sunt frumoasa si ne.am vazut doar de 3 ori, deaorece amandoi erau foarte apropiati.Intro zi [marti] m.am intalnit cu o piti pe care o cunosc si a fost cu diferiti baieti mai mari si fumeaza etc. etc. plus formele ei mari.El m.a sunat aseaera si mi-a spus ca numai simte nimic pentru mine, si astazi sunt impreuna fata aia si el...

5 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Păi prietene ta de ce la lăsat? Ea nu te-a avertizat ce fel de om e? Halal prietenă!
Dacă nu a-ţi avut o relaţie cum a ajuns la concluzia că te iubeşte!

| neutrino a răspuns:

Si care-i problema ta?

| Chrissy92 a răspuns:

Buna,realizezi si tu ca el nu te-a iubit, consider ca el a stat cu tine doar de dragul de a fi cu cineva, o persoana daca o iubesti sau macar ti la ea cat de putin, nu te desparti de ea ca sa fi cu alta.Imi pare rau pentru tine poate te gandesti la el si suferi dar crede-ma e un nesimtit!

| Bia125 a răspuns:

Inseamna ca tipul e un fraier, si ca vroia doar sa se foloseasca de tine. Este un afemeiat. Nu are rost sa iti bati capul cu astfel de baieti. Incearca fii puternica, mereu si sa treci mai departe. Iar dupa un anumit timp, el isi va da seama ce greseala a facut.
Bafta!