| Irinα a întrebat:

Buna TPU...Am si eu o problema.Acum cateva duminici in urma, cand mergeam la biserica, am vazut ca un baiat se uita la mine destul de des si am inceput si eu sa ma uit la el... si m-am indragostit fara sa vreau de el si nu stiu ce sa fac. El nu mi-a vorbit niciodata (nici macar nu stiu cum il cheama), dar eu sunt innebunita dupa el.As vrea sa ies cu el dar nu vreau sa il invit eu pentru ca baiatul trebuie sa faca primul pas. Spuneti-mi ce sa fac.Va roog! Dau funda!:*

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu cred ca te-ai indragostit de el, mai mult te-a atras fizic si nu-i o regula ca baiatul sa faca primul pas, daca el e mai bleg in privinta asta poate sa faca fata pasul

| DNSK a răspuns:

Macar mergi cu placere la biserica. e si asta o chestie buna. intra in vorba cu el. daca nici unul si altul nu face nimic, nu se va intampla nimic

| BonneLess a răspuns:

Daca i-a placut si lui de tine, sigur va mai participa la slujba cu cel mai mare drag.

| dragos9234 a răspuns:

""baiatul trebuie sa faca primul pas""
De cand?

| pefelie a răspuns:

Baga-te in cercul lui de prieteni. Afla cine e, informeaza-te putin asa, dar sa para doar ca vrei sa fiti amici, ca esti interesata de grupul lor. Intrii acolo si dai de veriga slaba de la care scoti informatii.
Apoi la ce draguta esti, nu are cum sa te nu te remarce plus ca tu ai temele facute (sigur te-a remarcat inca de atunci, daca zici ca se uita insistent). Fa in asa fel incat sa-i intri intre prieteni si sa legati cateva cuvinte ca restul face el daca nu e prea cumintel happy
Iar daca este, preia tu initiativa, bine nu ca nesimtita. Finut mai vorbiti o tema, mai strecori o gluma. Te faci placuta pe langa el nu doar cu aspectul, sa ii placa si compania ta ca om (nu ca obiect). Apoi cred ca stii si singura ce e de facut!

| danceisme a răspuns:

Nu e o regula ca baiatul incepe totul.winking Daca il placi cu adevarat vei face prima pasul.El e probabil mai timid si se teme ca il vei respige.

| venilla a răspuns:

Fa tu primul pas, nu ai nimic de pierdut!

| ElenaDiana2000 a răspuns:

Du-te la el si intreaba-l cit este ceasul si intrii in discutie cu el si incearca sa ajungi la subiectul iubire si intreaba-l daca este cu cineva si daca nu spune-i ca te-ai indragostit de el